reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

kurcze nie moge odnalesc ale cos takiego ze krew odnawia sie co 7 lat noi tak bierze sie wiek matki np moj

23 latla 7+7+7+2 =23 latka u mnie na koncu zostaje cyfra 2

wiek meza mego 29 latek 7+7+7+7+1 u niego zostajke 1

noi tak moja cyfra 2 a jego 1 czyli moja jest wieksza noi to zonacza corke

kumacie troszke ja nie umiem tlumaczyc:-(

reklama
czyli jeżeli liczba większa niż męza to dziewczynka?
ok to licze ;-)
elwiwas co ci z moich linków wychodzi?

kurcze nie moge odnalesc ale cos takiego ze krew odnawia sie co 7 lat noi tak bierze sie wiek matki np moj

23 latla 7+7+7+2 =23 latka u mnie na koncu zostaje cyfra 2

wiek meza mego 29 latek 7+7+7+7+1 u niego zostajke 1

noi tak moja cyfra 2 a jego 1 czyli moja jest wieksza noi to zonacza corke

kumacie troszke ja nie umiem tlumaczyc:-(

u mnie wyszła na końcu liczba 4 u mojego 2. więc znowu DZIEWCZYNKA :-D

noi wychodzi dziewczynka super:-)

u mnie tez i z synkiem patrzylam i wychodzi chlopczyk:-)
ha ha ja normalnie nie wierzę w takie różby, wyliczsnki czy cokolwiek, ale mi tu wszystko na dziewczynkę wychodzi:-D
chyba tyko to ph moczu na chłopca, ale to jest z 1 października więc mogło się tam coś zmienic:-D

ja najbardziej wierze wrozbie z obraczki ,jednak u wszytskich moich znajomych ktorym robilam lub sami robili sie sprawdzilo

noi wierze w terorie o gzuku i w przepowiedzi Agate:-):-):-)

ok to ja uciekam aga patrz aby laski nie pomyslally ze my jakies nawiedzone :-D:-D:-Dbo siedzimy tu we dwie i debatujemy heheh

moj M juz wrocil i babcia z synkiem przyszla wiec uciekam papapap

reklama
Do góry