reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

kurcze nie moge odnalesc ale cos takiego ze krew odnawia sie co 7 lat noi tak bierze sie wiek matki np moj

23 latla 7+7+7+2 =23 latka u mnie na koncu zostaje cyfra 2

wiek meza mego 29 latek 7+7+7+7+1 u niego zostajke 1

noi tak moja cyfra 2 a jego 1 czyli moja jest wieksza noi to zonacza corke

kumacie troszke ja nie umiem tlumaczyc:-(

reklama
czyli jeżeli liczba większa niż męza to dziewczynka?
ok to licze ;-)
elwiwas co ci z moich linków wychodzi?

kurcze nie moge odnalesc ale cos takiego ze krew odnawia sie co 7 lat noi tak bierze sie wiek matki np moj

23 latla 7+7+7+2 =23 latka u mnie na koncu zostaje cyfra 2

wiek meza mego 29 latek 7+7+7+7+1 u niego zostajke 1

noi tak moja cyfra 2 a jego 1 czyli moja jest wieksza noi to zonacza corke

kumacie troszke ja nie umiem tlumaczyc:-(

u mnie wyszła na końcu liczba 4 u mojego 2. więc znowu DZIEWCZYNKA :-D

noi wychodzi dziewczynka super:-)

u mnie tez i z synkiem patrzylam i wychodzi chlopczyk:-)
ha ha ja normalnie nie wierzę w takie różby, wyliczsnki czy cokolwiek, ale mi tu wszystko na dziewczynkę wychodzi:-D
chyba tyko to ph moczu na chłopca, ale to jest z 1 października więc mogło się tam coś zmienic:-D

ja najbardziej wierze wrozbie z obraczki ,jednak u wszytskich moich znajomych ktorym robilam lub sami robili sie sprawdzilo

noi wierze w terorie o gzuku i w przepowiedzi Agate:-):-):-)

ok to ja uciekam aga patrz aby laski nie pomyslally ze my jakies nawiedzone :-D:-D:-Dbo siedzimy tu we dwie i debatujemy heheh

moj M juz wrocil i babcia z synkiem przyszla wiec uciekam papapap

reklama
Do góry