reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
jest jest wrożba dla Nas ;)tzn tych bez obraczek ;)
Potrzebna nitka z igła....
Pocieramy igła o wnetrze dłoni, nastepnie trzymamy za koniec nici, tak aby igla znajdowała sie miedzy kciukiem a palcem wskazujacym, wykonujemy ruch "do gory, w doł" -kilka razy, kierujemy ige nad dlon i obserwujemy ... jezeli igla wykonuje kola -dziewczynka, ruch wahadlowy-chlopiec

o widzisz Agate i wszystko jasne :yes: dzięki za wytłumaczenie dobra kobieto :-)
co prawda dzisiaj nie andrzejki ale co tam... powróżyłam :-D
no więc tak - za pierwszym razem wyszły ogromniaste koła więc laseczka ;-)
za drugim razem takie wahadło, że hoho więc facecik ;-)
za trzecim razem malutkie wahadełko więc nie biorę go pod uwagę hehe innych prób nie robiłam - bo jeszcze wyjdzie, że będę miała drużynę piłkarską :-D:-D:-D
:-D:-D a moze bliźniaki masz tylko nie wiesz ha ha

uwaga... np jeśli ktoś ma juz synka... wtedy powinno wyjsc ruch wahadlowy czyli chłopiec, dopiero za drugim razem wyjdzie nam plec dziecka oczekiwanego ;)

jest jest wrożba dla Nas ;)tzn tych bez obraczek ;)
Potrzebna nitka z igła....
Pocieramy igła o wnetrze dłoni, nastepnie trzymamy za koniec nici, tak aby igla znajdowała sie miedzy kciukiem a palcem wskazujacym, wykonujemy ruch "do gory, w doł" -kilka razy, kierujemy ige nad dlon i obserwujemy ... jezeli igla wykonuje kola -dziewczynka, ruch wahadlowy-chlopiec
:szok: jeszcze sobie krzywde zrobię :-D:-D mój M. siedzi, więc jak pójdzie do WC albo gdzieś to zrobię, bo tak to mnie wysmieje :-D:-D:-D

reklama
elwiwas-tak jak mowisz u mnie bylo tak

najpierw ruch wachadlowy noi zgadza sie bo mam juz synka rocznego:-) i potem koleczko,tak wyszlo jak robilam nad dlonia a jak robie nad brzuszkiem to od razu jest koleczko:-)

Do góry