reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Malina, trzymaj się kobitko. Dni w szpitalu szybko zlecą. Weź sobie jakąs lekturę do poczytania. Najlepiej coś o noworodkach, karmieniu piersią itp. Jeśli się nie mylę, to pisałaś wcześniej, że nie miałaś czasu zerknąć do książki "Pierwszy rok z życia dziecka" - będzie okazja ;)

reklama
Rany czy tylko ja już bym chciała urodzić? Nie dość że mam już chodzenia podwójnie, bo ciężko, to strasznie mi się już nudzi i chciałabym mieć już zajęcie. :zawstydzona/y:

Ale ze mnie wyrodna matka.

asca Ty w warszawie w tym szpitalu bylas?
tak, w orlowskim. i nawet porodowo juz sie na niego nastawilam. niezly skok bo wczesniej chcialam na zelaznej z wszystkimi wygodami a teraz po pobycie w 6 osobowej sali, z innymi jeszcze niedogodnosciami decyduje sie jednak na orlowskiego. super lekarze i polozne jak anioly.

magda trzymaj sie dzielnie i tylko pozytywnych diagnoz

qurde malina ależ Cię męczą no! ja to w sumie nie bardzo rozumiem po co Cię ten gin do szpitala wysyła no ale to już nie nam osądzać.. trzymam kciuki żebyś się tam za bardzo nie męczyła ;-)

magda powodzenia! mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli ;-)

reklama
Malina trzymaj się kobieto, obys wyszła jak najszybciej i to już z Tosią
Magda super że jeszcze weekend w domu. Powodzenia na badaniach i żeby wszystko poszło po Twojej myśli:)

Do góry