reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Witam,
ja wczoraj byłam na wizycie... Cały czas wszystko przebiega bardzo dobrze :):) Synuś waży 2200g i Pani doktor powiedziała, że nie powinien być duży.... no zobaczymy :) Dostaliśmy zdjęcie jajeczek na Wielkanoc :)

reklama
Witam,
ja wczoraj byłam na wizycie... Cały czas wszystko przebiega bardzo dobrze :):) Synuś waży 2200g i Pani doktor powiedziała, że nie powinien być duży.... no zobaczymy :) Dostaliśmy zdjęcie jajeczek na Wielkanoc :)

W takim razie moja córcia też nie powinna być duża, bo w tym samym "wieku" ciąży moja ważyła 2100 g :)

Witam,

no to piękny porezencik dostaliście :-)
no to mój synek w takim razie teżnie powienien być wielkoluduem, bo w 33 t.c. ważył 2017 :-)

Jutro rano wizyta poloznej, mierzenie brzucha i monitoring. Ciekawe ile mi teraz urosl, bo ostatnim razem urosl mi przez tydzien az 3 cm. Cos czuje, ze maly rosnie teraz jak na drozdzach i bedzie wielkim noworodkiem jak jego brat. Ale to nie bedzie wina cukrzycy tylko genow, bo cukier mam o.k. A po poludniu endokrynolog w zwiazku z moja cukrzyca.

hej, hej
Ja po piatkowym usg..troszke sie podlamalam...okazalo sie ze malenstwo wcale takim malenstwem nie jest...booo 2,200...miesci sie w normie jak na wiek ciazy, ale gorna granica...Troszke duzo...chyba pora w szpitalniej torbie podmienic spioszki na wiekszy rozmiar .-( Pani doktor potrafila zerknac jeszcze w moje wyniki badan...tzn w ostatania krzywa i odeslala mnie na gore po skierowanie do dietetyka...bo jeje sie za bardzo wyniki nie podobaja...Oczyiscie w piatek popoludniu to niezawiele da sie zalatwic . Lekarz sobie juz poszedl wiec dopiero jutro rano skieruja mnie do dietologa po jakas dietke na ta nietoleracje. Powiedzmy, ze ta waga az tak krytyczna nie jest ... bo niestety w 99 % juz mnie skierowali na cersarke...bo mnoje lozysko nadal przpdujace i to centralnie no juz mnie wstepnie zakwalifikowali do cesarki w 38 tyg. Ostateczna decyzje maja podjac 3 maja po kolejnym usg...gdzie sprawdza lozysko i wage juniora....

reklama
Do góry