martina969
Filipowa mama
taaa... tylko jak ja urodze takiego pulpeta?
na pewno dasz radę dzielna dziewucha na pewno z Ciebie jest możliwe że córcia aż tak duża nie będzie, zawsze trzeba brać poprawki co do wagi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a waga... 2950g!
czyli leży odwrotnie jak mój, w kształcie C :-) bo mój nóżki ma po lewej stronie :-) teraz fajnie jest wiedzieć, co? wiesz przynajmniej co ci wypycha he hepo dzisiejszej wizycie pragnę pochwalić się, że mój maluch jest nadal Jonaszem - widzieliśmy wszystko co trzeba żeby stwierdzić to na 100% uff :-)
waży 2100 a termin porodu przesunął się raptem o 3 dni do przodu czyli wszystko w normie.. główka w dole, dupencja w okolicach pępka, nóżki w prawym boku.. mam nadzieję, że się już nie przekręci ;-)
my tez po wizycie. . a waga... 2950g!