reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dziewczyny gratuluje słodkiego podglądania maluszków:-)

Aga no to Tomaszek sporo podrósł... magiczne 2kg przekroczone.... a 1,5kg wagi na plusie to nie tak dużo...
ja w poniedziałek idę więc pewnie będzie więcej....

reklama
Aga - gratuluję to mały pięknie przybrał.

Ja mam usg 8 kwietnia ... no ciekawa jestem jak ona tam z ta jej wagą...????

ja też 8go kolejne usg- mam nadzieję, bo mam do szpitala na badania jechać, ale nie mam pewności, czy zrobi usg- jak spotkam mojego gina, to napewno zrobi :-)
teraz te pomiary, które mi robił, to wszystkie odpowiadają tygodniowi ciąży, jedynie brzuszek o tydzień mniejszy ma.

Dziewczyny gratuluje słodkiego podglądania maluszków:-)

Aga no to Tomaszek sporo podrósł... magiczne 2kg przekroczone.... a 1,5kg wagi na plusie to nie tak dużo...
ja w poniedziałek idę więc pewnie będzie więcej....

1,5 kg w ciągu 3 tygodni, wychodzi pół kg na tydzień, miałam cichą nadzieję, ze nie bedzie więcej niż 1 kg..
zobaczymy na kolejnej wizycie, bo teraz jak tak ciepło jest, to częstsze spacerki i jakoś się już tak dużo nie je :p

Hej :)

Jestem właśnie po usg i tu niespodzianka...:-) Przez 8 miesięcy był chłopak a tu dzisiaj Zośka się pokazała :-) Zaskoczyło Nas to totalnie,bo z małżem przygotowaliśmy się na na synka,ciuszki w większości niebieskie...
Waży 2kg,mam nadzieję,że do 4kg nie dojedzie :) Zdrowa i duża :-)

Frigga, ale cyrk, jej. I co teraz z tymi nabytkami zrobisz? Ale jednak zdarzaja sie pomylki co do plci. To na 3-cim tym duzym USG plec sie zmienila? A niby jeszcze, ze jak chlopak to tak dobrze widac, a jak dziewczynka to niby moga byc pomylki, a jednak wcale nie. No, ale mowia tez, ze plec na 100% pewna to jak juz sie urodzi... Pewnie starsza siostra bardzo sie cieszy, bo w takim wieku 6 lat to juz dzieci maja wymagania i jest to wiek, w ktorym z reguly dziewczynki nie lubia chlopcow i vice versa.

Jestem właśnie po usg i tu niespodzianka...:-) Przez 8 miesięcy był chłopak a tu dzisiaj Zośka się pokazała :-) Zaskoczyło Nas to totalnie,bo z małżem przygotowaliśmy się na na synka,ciuszki w większości niebieskie...
O kurcze - ale numer!!!!! Chyba mieliście niezłe zdziwko...
co do ciuszków - w tę stronę pomyłka to nie tak źle - gorzej by bylo jakbys miała wszystko różowe i teraz musiałabyś Młodego w taki róż ustrajać...

:szok::szok::szok: no nieźle, mam nadzieje ze u mnie jednak dziewczynka będzie bo mam dużo sukienek:baffled:

W szoku byliśmy przez chwilę :tak: Z tymi ubrankami to nie bedzie zle, dokupie tylko troszkę różowych i mam nadzieję,że płec już się nie zmieni.

Frigga, a wczesniej to wam tak pewnie mowil, ze to chlopak, czy sie troche wachal? Mialas jedno, czy wiecej usg potwierdzajacych chlopaka?

reklama
to może jeszcze poczekaj z tym różem do narodzin :tak:

tak, tak... a nóż urodzi sie chłopiec... :)

pomyłki sie zdarzają i to wcale nie tak żadko jakby sie zdawało... u kilku moich znajomych były pomyłki i najlepsze jest to, ze mówili, że dziewczynki - a rodzili się chłopcy...

Do góry