Aga - widzisz, maluch pięknie rośnie i już ponad 2 kg waży :-)
tak i bardzo się z tego cieszę :-)
w ciągu 3 tygodni przybrał 600 gram :-)
jak tak dalej pójdzie, to urodzę klocka 3, 5 kg ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga - widzisz, maluch pięknie rośnie i już ponad 2 kg waży :-)
Dziewczynki gratuluje wam udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków i kolejnych fotekHej dziewczyny:-)
Ja już jestem po usg Mały zdrowo się rozwija, waży 2000 kg, pani doktor powiedziała że odpowiednio na swój wiek Powiedziała że giganta nie powinno być W sumie tak jak wychodzi mi z pierwszego usg że to 33 tydzień (termin na 18 maja) tak dzisiaj też wychodziło ze to 33 tydz. :-) Mały ułożony jest główkowo, co najważniejsze płeć potwierdzona, bo ostatnie usg miałam w styczniu i lekarz mówił na 90%, teraz to mi nawet wydrukowała zdjęcia genitaliów na potwierdzenie
Mam nadzieję ze mój też tak ładnie przybieratak i bardzo się z tego cieszę :-)
w ciągu 3 tygodni przybrał 600 gram :-)
jak tak dalej pójdzie, to urodzę klocka 3, 5 kg ;-)
julita ja teraz mam już co 2 tygodnie
Dziewczynki gratuluje wam udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków i kolejnych fotek
Ja mam wizytę dopiero 15 kwietnia...nie wiem czemu wy piszecie że wizyty macie co 3tyg a ja zawsze co 4
a co do wizyty, to wszystko jest ok, maluch waży 2017 gram:-) co odpowada tygodniowi ciązy. kolejna wizyta 8 kwiecień w szpitalu + ktg
: