reklama
ale mi się ciśnienie podniosło po dzisiejszej wizycie
dostałam skierowanie na USG, dzwonie a bab mówi ze terminy na maja ja jej mowie ze w maju to ja już rodzę no żesz k**** nasza służba zdrowia i tym sposobem juz nie będę mieć USG
hmmm a nie możesz do innego szpitala / przychodni się zgłosić ?
powiedziałam mu, ale co może zrobić? obiecał tylko ze przy następnej wizycie ( za 3 tyg) oglądniemy maluszka na jego USG ( choć to USG pozostawia wiele do życzenia, ale lepsze to niż nic), pocieszam sie tym ze miałam USG w 30tc i wszystko bylo ok
co za dziadostwo... przecież to jest normalnie utrudnianie dostępu do należnych nam usług medycznych...
strasznie mi przykro...
Widzę trzy rozwiązania:
1. odpuścić ( albo dzwonić codziennie a nóż coś się zwolni)
2. zapłacić i zrobić prywatnie
3. wymyślić jakąś prawdopodobną przypadłość i zgłosić się do szpitala a tam powinni przy okazji zrobić...
strasznie mi przykro...
Widzę trzy rozwiązania:
1. odpuścić ( albo dzwonić codziennie a nóż coś się zwolni)
2. zapłacić i zrobić prywatnie
3. wymyślić jakąś prawdopodobną przypadłość i zgłosić się do szpitala a tam powinni przy okazji zrobić...
powiedziałam mu, ale co może zrobić? obiecał tylko ze przy następnej wizycie ( za 3 tyg) oglądniemy maluszka na jego USG ( choć to USG pozostawia wiele do życzenia, ale lepsze to niż nic), pocieszam sie tym ze miałam USG w 30tc i wszystko bylo ok
no chyba ze tak... na tym etapie to chyba najważniejsze serducho,waga i położenie a to powinno być widać ))
reklama
Frigga
Fanka BB :)
Witajcie.
Powtorzyłam badania moczu i znowu mam bialko 25mg/dl :-(,do tego azotyny,urobilinogen 1mg/dl :-( i cukier 50mg/dl :-(.Dobrze,że chociaż leukocytów już nie ma i bakterii.Martwią mnie te wyniki,bo wiem,że cukru i białka nie powinno być...ehh :-(
Powtorzyłam badania moczu i znowu mam bialko 25mg/dl :-(,do tego azotyny,urobilinogen 1mg/dl :-( i cukier 50mg/dl :-(.Dobrze,że chociaż leukocytów już nie ma i bakterii.Martwią mnie te wyniki,bo wiem,że cukru i białka nie powinno być...ehh :-(