magda102
Fanka BB :)
Przepraszam, ile Duzia, oj duzia.Moja mała waży 1700g w 29tyg :-)
shyangel a jaka jest przewidywana waga przy porodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, ile Duzia, oj duzia.Moja mała waży 1700g w 29tyg :-)
żartujesz?? tak dużo waży??Moja mała waży 1700g w 29tyg :-)
Ciśnienie 135/90, łożysko tylne, wody płodowe w normie, poprzeczne ułożenie płodu
no sama zrobiłam duuuże oczy dwa razy sprawdzałam z opisu usg.Przepraszam, ile Duzia, oj duzia.
shyangel a jaka jest przewidywana waga przy porodzie?
wiem aguś, dlatego narazie nie obeszło mnie zbytnio to poprzeczne ułożenie, nie ma co się martwić bo to jeszcze dużo czasua to, że poprzecznie, to jeszcze może się odwróci główką w dól
Ja bym spać nie mogła, kurcze myślałam, że może w tym 1700 jakaś pomyłka "cyfrówka" A tu faktycznie, no ładnie, ładnie.no sama zrobiłam duuuże oczy dwa razy sprawdzałam z opisu usg.
WAZY 1700G!!!
gin nic nie mówił o przewidywanej wadze końcowej, ani nawet nic nie skomentował do mnie tej wagi hmmmmmmmmm
Moja mała waży 1700g w 29tyg :-)
no sama zrobiłam duuuże oczy dwa razy sprawdzałam z opisu usg.
WAZY 1700G!!!
gin nic nie mówił o przewidywanej wadze końcowej, ani nawet nic nie skomentował do mnie tej wagi hmmmmmmmmm
z tego co wiem to do 3 dni wstecz może wystawićnajgorsze, że L4 mam właśnie do juta i się zastanawiam, czy da radę w poniedziałek z datą wcześniejszą wystawić- aby ciągłośc była..
wiem, sorki to nie w tym temacie...