reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

madziamadzia no waga malutkiej idealna :tak:

Nikita o co chodzi z tą śmietaną? bo pierwsze słyszę - co daje picie śmietany?

Alutka a nikt ci nie przepisał wcześniej clexane? bo przy takiej krzepliwości po pierwszym poronieniu powinnać w I trymestrze ciąży dawać sobie w brzuch - szkoda tych straconych dzieciaczków...

Dziewczyny od kiedy na wizycie u gina zaczynają robić ktg???

reklama
Agnieszka77 - a teraz normalnie funkcjonujesz? Tzn nie leżysz? bierzesz leki i normalnie robisz to co robiłaś?

Lenkaa niestety lekarze:angry:
Ja miałam właśnie dzisiaj pierwsze ktg a następne dopiero w razie skurczów lub dużych twardnień brzuszka...

Agnieszka77 - a teraz normalnie funkcjonujesz? Tzn nie leżysz? bierzesz leki i normalnie robisz to co robiłaś?

Mi gin też zalecił dużo leżeć i wypoczywać.Ja leżę tylko jak się gorzej poczuję.Nie dam rady leżeć,bo mam córkę,która muszę się zajmować i wiadomo,że w domu też się zawsze coś znajdzie(gotowanie,pranie,sprzątnie itp.)Z jego zaleceń przestrzegam celibatu:eek: i śpię z poduszką pod tyłkiem.Ale po lekach czuję się rewelacyjnie,bez porównania z tym co było wcześniej:happy:

Mi gin też zalecił dużo leżeć i wypoczywać.Ja leżę tylko jak się gorzej poczuję.Nie dam rady leżeć,bo mam córkę,która muszę się zajmować i wiadomo,że w domu też się zawsze coś znajdzie(gotowanie,pranie,sprzątnie itp.)Z jego zaleceń przestrzegam celibatu:eek: i śpię z poduszką pod tyłkiem.Ale po lekach czuję się rewelacyjnie,bez porównania z tym co było wcześniej:happy:

No to poprawiłaś mi humor :-) Aż mi się chce żyć :-) No to życzę Ci takiego fajnego samopoczucia już do rozwiązania:-)

No to poprawiłaś mi humor :-) Aż mi się chce żyć :-) No to życzę Ci takiego fajnego samopoczucia już do rozwiązania:-)

Ale leki jak zaczęłaś brać,to już do końca będziesz musiała,bynajmniej ja mam tak powiedziane,że nie można już przerwać,bo nie wiadomo co by było.Także zobaczysz,po lekach lepiej będzie,tylko musisz poczekać aż organizm się przyzwyczai,a później sama zobaczysz na ile możesz sobie pozwolić.Też życzę powodzenia i dobrego samopoczucia;-)

Witam dziewczyny i tak od razu zapytam czy twardnienie brzucha jest groźne? Dla mnie twardnieje jak coś robię albo jak chodzę. Trochę się zmartwiłam.

Witam dziewczyny i tak od razu zapytam czy twardnienie brzucha jest groźne? Dla mnie twardnieje jak coś robię albo jak chodzę. Trochę się zmartwiłam.
Ola mnie tez twardnieje brzuch,jak chyba już każdej z nas...mnie lekarz przepisał nospe forte i asmag forte 3xdziennie

reklama
mi też odpoczynek pomaga. No-spę biorę regularnie ze względu na skurcze, a magnez też muszę brać - czasami serducho szaleje.

Do góry