reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

na twardnienie brzucha gin zalecił nospę forte czyli chyba standard..
ja mam największy problem po obiedzie albo właśnie gdy jestem za długo poza domem - ale wystarczy poleżeć jakieś 20 min i wszystko wraca do normy :yes:
ja biorę magnez 2 razy dziennie i jest ok, nospę ostatni raz brałam pół miesiaca temu

reklama
chyba jak gdzieś jest. bo ja mam podobnie, a to wina lekkiego stresu np. u mnie stres czy będzie toaleta, albo czy nie bedzie problemu z dostępem do świeżego powietrza..
zauważyłam, że w domu czy na spacerze niedaleko domu czuję się super, ale jak tylko jadę np. do kina, to już mnie boli wszystko, jak idę na pocztę coś zapłacić, to zaraz mi słabo...
Właśnie mam podobnie jak Aga pisze,problem z dostępem do toalety dla mnie jest cyba największy!!! Czasami mam nawet tak że tuż przed wyjście opróżnie pęcherz a zdąże tylko wyść z bloku i czuje że znowu musze do wc:szok::szok::szok:

Iwi najważniejsze że wszystko w porządku... każda z nas zawsze czeka na wizyte i dobre wiadomości

To ja jestem odwrotowcem bo gdy się ruszam to jest wszystko w porządku ale brzuch mi twardnieje gdy leżę... zwłaszcza w nocy...wystarczy że pochodzę i już jest dobrze

Właśnie mam podobnie jak Aga pisze,problem z dostępem do toalety dla mnie jest cyba największy!!! Czasami mam nawet tak że tuż przed wyjście opróżnie pęcherz a zdąże tylko wyść z bloku i czuje że znowu musze do wc:szok::szok::szok:
no bo to właśnie jest taki podświadomy stres:-p

iwi3 gratuluje udanej wizyty!!!

ajjj a ja musze czekac jeszcze tydzien. ale wazne ze czuje malutka jak sie rusza wiec nie moze byc nic zle

reklama
Do góry