reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Pani dr.mówiła zero słodyczy i mandarynek oraz bananów
A ty aga ograniczyłaś czy dalej się zajadasz?
Ale weź tu ogranicz jak to ciągnie jak nic:-(
a mandarynki czemu? przecież to owoce??
no właśnie ciężko jest ograniczyć..
dziś jak narazie zajadam jabłka i piję słodkie kakao, ale żadnych ciastek, czy batoników jeszcze dziś nie zjadałam, ale lekko nie jest:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
dziewczyny, a czy Wy też miewacie jakieś skurcze? bo ja w osatatnim tyg to z 3 razy juz miałam:-( łapie mnie takie ból przez ok 30 może troche wiecej trzyma i puszcza.
a do tego przy ćwiczeniach mięsni kegla mnie boli, za kazdym razem jak je zaciskam to czuję ból:-(
bierzesz mgnez?
ja biorę od 3 tygodni i czuję się lepiej:tak:
a o mięśniach kegla często zapominam :zawstydzona/y:

Pani dr.mówiła zero słodyczy i mandarynek oraz bananów
A ty aga ograniczyłaś czy dalej się zajadasz?
Ale weź tu ogranicz jak to ciągnie jak nic:-(

No wlasnie, mandarynki czemu nie? Nawet ja przy cukrzycy mam prawo zjesc 3 mandarynki do posilku, lub 1 pomarancza, albo 1 banana jak maly, a jak duzy to pol. Ale bananow to ja nie jem, bo nawet taka ilosc mi cukier podnosi, ale mandarynki to jem, nie podnosza.

Tez muszę zacząć zamieniać by tych batoników nie zajadać.Tez się zdziiwilam,ale przecież mandarynki są słodkie,może i tez maja dużo cukrów.A moj mezus jak się dowie ze tyle przytyłam to mi zrobi zakaz na slodycze i tak mi wcześniej truł żebym tyle nie jadła.Mogłam się go posłuchać:tak:

a ja skusilam się na kilka ciasteczek :-)
nie można tak od razu nie jeść, trzeba stopniowo :-D
Martika to nic mężowi nie mów:-D

No tak od czasu do czasu można,żeby tylko si ni obżerać.Mężuś ostatnio ciągle przynosił te krówki i kukułki to tak mnie kusił

Martika, to co sam znaczy sie je, to czemu ci ma zabraniac? A on nie tyje? Ale on to moze z takich jak moj, co by nie jadl i ile by nie jadl nic go nie rusza, zawsze taki sam. :-D

reklama
Do góry