nie jestem pewna, ale to może niedocukrzenieAgnieszka trzymam kciuki za wizyte
Odebrałam wyniki mam 4.08 na czczo i 3.54 po 2h. Norma do 5.5
Czy tak może być że po mam niższe wyniki niż na czczo?
Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie jestem pewna, ale to może niedocukrzenieAgnieszka trzymam kciuki za wizyte
a jakie badania robiłaś?Hej dziewczyny. Wpadłam się przywitać, ale zaraz jadę do gina z wynikami. Ciekawe co powie, ale na moje oko to wszystko mam w normie.
odebrał wyniki na czczo mam 78 po 2 godzinach 101, więc jest ok :-)
lenkaa* mi się gdzieś o uszy obiło, ze ten 75g to wiarygodniejszy jest
a ja siedziałam w tym samym pomieszczeniu gdzie mi pobierali krew babka mnie z początku zagadywała i pytała czy dobrze się czuję, a potem wyjęłam książkę i sobie czytałam..Mi tak moja ginekolog mowila, ktora prowadzila moja ciaze na poczatku i, ktora dala mi skierowanie tez na 75 i w labolatorium tez mi mowili, ze ten jest lepszy bo dokladniejszy. Z tym, ze ja mialam pobierana krew 3 razy, raz na czczo, potem po godfzinie od wypicia i trzeci raz po dwoch godzinach od wypicia i caly czas trzeba bylo siedziec w labolatorium. Posadzili mnie w takim oddzielnym pokoju i tylko co jakis czas pojawiali sie, zeby mi krew pobrac. A ja tam sobie czytalam ich gazetki, to calkiem szybko mi to zlecialo.
.
Agnieszka trzymam kciuki za wizyte