reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

:wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłąm ię, wstałąm przed 7, żeby jechać 25 km dalej na glukoze. a oni mi tam mówią, ze bez skierowania nie przyjmą, po mimo, że prywatnie :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nie kumam!:szok:
Prywatnie się chyba idzie jak nie ma skierowania. Jak mi lekarz nie dopisał żeby zbadać poziom żelaza, czyli nie miałam skierowania, to zrobiłam za 7 zł. prywatnie. Kurnia przecież to tylko glukoza a nie operacja na otwartym sercu.!!!!:wściekła/y::no::wściekła/y::no: Debile normalnie. Widzą że kobieta w ciąży i takie problemy robią:no::no::wściekła/y:

no dokładnie :wściekła/y:
laorant powiedział mi tylko, ze on nie wie, czy ja już mam cukrzycę i czy im nie zemdleję :wściekła/y:

ale obdzwoniłam jeszcze jedno laboratorium niedaleko i jutro na 7.30 mam podjechać, tylko kupić po drodze swoją glukoze i nie potrzebuję żadnego skierowania, więc pocieszyłam się

szukam gina w Katowicach lub okolicy, mega fachowca potrzebuję, bo bardzo nieufna jestem i jak go na czymś złapię to koniec :-D:-D:-D
a tego jednego we wrocławiu zostawiam, przyjadę do niego jeszcze w 30 tyg., bo w usg jest naprawdę niezły ;-)

centrum Katowic przyjmuje Jacek Magnucki wt i czw 16-18 z tym że siedzi czesto dłużej.....12,02 ma krótki urlop, on leczy w katowickiec klinice na Ligocie, polecam....

właśnie, ja czytałam ze i tak trzeba mieć skierowanie pomimo ze się robi prywatnie:baffled:( przynajmniej w KRK dużo koleżanek miało tak)
Dokładnie, ja się jutro wybieram:baffled: i dzwoniłam żeby zapytać czy mam brać swoją glukozę i od razu mi pani zaznaczyła że bez skierowania badania nie zrobią, a przychodnia prywatna. Dziwne ze akurat na to badanie trzeba mieć skierowanie, mimo że robi je przecież każda kobieta w ciąży:confused:

reklama
U mnie jest to samo...

Ale juz Wam mowie dlaczego trzeba miec skierowanie - bo to oznacza, ZAPŁATĘ za wizytę na której się je otrzymuje...

Do góry