reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

:wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłąm ię, wstałąm przed 7, żeby jechać 25 km dalej na glukoze. a oni mi tam mówią, ze bez skierowania nie przyjmą, po mimo, że prywatnie :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nie kumam!:szok:
Prywatnie się chyba idzie jak nie ma skierowania. Jak mi lekarz nie dopisał żeby zbadać poziom żelaza, czyli nie miałam skierowania, to zrobiłam za 7 zł. prywatnie. Kurnia przecież to tylko glukoza a nie operacja na otwartym sercu.!!!!:wściekła/y::no::wściekła/y::no: Debile normalnie. Widzą że kobieta w ciąży i takie problemy robią:no::no::wściekła/y:

no dokładnie :wściekła/y:
laorant powiedział mi tylko, ze on nie wie, czy ja już mam cukrzycę i czy im nie zemdleję :wściekła/y:

ale obdzwoniłam jeszcze jedno laboratorium niedaleko i jutro na 7.30 mam podjechać, tylko kupić po drodze swoją glukoze i nie potrzebuję żadnego skierowania, więc pocieszyłam się

szukam gina w Katowicach lub okolicy, mega fachowca potrzebuję, bo bardzo nieufna jestem i jak go na czymś złapię to koniec :-D:-D:-D
a tego jednego we wrocławiu zostawiam, przyjadę do niego jeszcze w 30 tyg., bo w usg jest naprawdę niezły ;-)

centrum Katowic przyjmuje Jacek Magnucki wt i czw 16-18 z tym że siedzi czesto dłużej.....12,02 ma krótki urlop, on leczy w katowickiec klinice na Ligocie, polecam....

właśnie, ja czytałam ze i tak trzeba mieć skierowanie pomimo ze się robi prywatnie:baffled:( przynajmniej w KRK dużo koleżanek miało tak)
Dokładnie, ja się jutro wybieram:baffled: i dzwoniłam żeby zapytać czy mam brać swoją glukozę i od razu mi pani zaznaczyła że bez skierowania badania nie zrobią, a przychodnia prywatna. Dziwne ze akurat na to badanie trzeba mieć skierowanie, mimo że robi je przecież każda kobieta w ciąży:confused:

reklama
U mnie jest to samo...

Ale juz Wam mowie dlaczego trzeba miec skierowanie - bo to oznacza, ZAPŁATĘ za wizytę na której się je otrzymuje...

Do góry