reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Dziewczynki gratuluję poznanych płci.

Ja już po wizycie. Miałam spinę niezłą. Powiedziałam lekarzowi, że praktycznie nie czuję dzidziusia, że Jagoda to choć trochę kopała, a toto nic. No to posadził mnie na fotel i detektorem tętna słuchał. Już mi się słabo robiło, bo szuka szuka i cisza w brzuchu a on mina poważna.:szok::szok: No ale w końcu znalazł serducho i bije pięknie i równo, tętno w porządku. Ufff.:-D
Stwierdził, że każda ciążą jest inna i ten dzidziuś może być leniwy.
Wyniki w miarę dobre, choć parę wskaźników jest trochę poniżej normy. Ale nadal mam nie brać żadnych witamin, tylko jeść owoce i warzywa.
A glukozę będę robić za miesiąc.
I tyle. Płci to już chyba do porodu nie poznam.:-:)-:)-(
kurcze no to szkoda ze nie wiesz,ale napewno odkryje co tam ma na nastepnym USG wazne ze zdrowe mal;enstwo:-)

dziewczyny mam prośbę, zerknijcie na tą fotkę i oceńcie jaka to płec:-) dzisiaj miałam usg, lekarz powiedział, że będzie córeczka, jestem megaszczęśliwa bo mam już synka co oznacza że prawdopodobnie będzie parka:-)
co myślicie? ma rację że córunia?

Załączniki

• 0001.jpg
    0001.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 46
Maja no jasne, ze corka.

Elwiwas fajnie, ze jedziesz do Wloch, tylko musze ci powiedziec, ze sie tam nie zagrzejesz, bo i u nas tej zimy zimno jak nigdy. A klimat mamy taki sam. A w Hiszpanii to nawet snieg pokazywali i nie wiem, czy we Wloszech przypadkiem tez nie to samo. Na plaze to i tak pewnie zima nie liczylas, ale nawet przy zwiedzaniu mozesz zmarznac. Chociaz w porownaniu z temperaturami obecnie w Polsce to i tak bedziesz miec duzo cieplej. Ale troche pechowo wam wyszlo, bo z reguly o tej porze roku, na tej szerokosci geograficznej jest duzo cieplej. A to taka zima stulecia wypadla.:szok: Zycze wam mimo tego, milego pobytu.

Oleska, fajnie, ze z dzidza wszystko ok. Ten moj drugi tez mniej ruchliwy, niz pierwszy i czasem mnie to martwi jak dluzej sie nie rusza. Szkoda, ze nie znasz plci, ale to nic bo na polowkowym pewnie poznasz.

Ostatnia edycja:
Agate- lecę do mojej mamy, która tam mieszka... właśnie pisała żebyśmy poprali ciepłe rzeczy ho ho;-) no trudno.. Następnym razem zobaczę Ją dopiero w maju.
Aha no i pięknie sie sprawdziły Twoje przepowiednie ;-) Zgadza sie bedzie Dorian:tak:

A ile wasze maleństwa ważą ?;-) Mój w 21w4d ok 420g:happy2:

gratuluję poznanych płci dziewczyny!:-)

Martyna spoko, rodzą się i sześcioraczki, co to dwójka, na pewno się pomieszczą:tak::-D

Trzymajcie kciuki, mam wizytę na 18.15 z wynikami glukozy

reklama
Do góry