reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

trudno mi powiedziec ile plrzytylam bo nie pamietam wagi poczatkowej,a w karcie mam wage juz z 10 tyg ciazy ale mysle ze wazylam przed ciaza 61 kg no a teraz waze 65,5 wiec 4,5 kg na plusie i tak jest suuuper w poprzedniej ciazy w 21 tyg bylam juz 8 kg na plusie:szok::szok::szok::szok:

reklama
he he no widzisz:-)

kurcze ja to chyba juz nie bede mogla miec 3 dziecko,patrzac na to jakie zycie drogie itp to wole dwojce dac to co moge niz abym miala miec 3 i ktoremus czegos brakowalo

he he no widzisz:-)

kurcze ja to chyba juz nie bede mogla miec 3 dziecko,patrzac na to jakie zycie drogie itp to wole dwojce dac to co moge niz abym miala miec 3 i ktoremus czegos brakowalo
ja na dzień dzisiejszy mówię, ze chyba zdecyduję się na jeszcze jedno- żeby mój synek miał z kim się bawić, kogo drażnić i kim się opiekować :tak: ale już teraz wiem, ze napewno będzie kolejny synek :-p

wiesz u mnie w rodzinie ani ze strony meza ani z mojej nie ma dwoch synkow,jak cos to dwoch synow i corka ale najpierw zawsze byla parka,albo same corki,noi kazdy w szoku ze u nas dwohc chlopow

wiesz u mnie w rodzinie ani ze strony meza ani z mojej nie ma dwoch synkow,jak cos to dwoch synow i corka ale najpierw zawsze byla parka,albo same corki,noi kazdy w szoku ze u nas dwohc chlopow
ojciec mojego M. miał samych synów, mój ociec na przemian- chłopiec dziewczyna, chłopiec, dziewczynka :-pale gdzieś to czytałam, ze to wszystko od ojca zależy i jego ojca

trudno mi powiedziec ile plrzytylam bo nie pamietam wagi poczatkowej,a w karcie mam wage juz z 10 tyg ciazy ale mysle ze wazylam przed ciaza 61 kg no a teraz waze 65,5 wiec 4,5 kg na plusie i tak jest suuuper w poprzedniej ciazy w 21 tyg bylam juz 8 kg na plusie:szok::szok::szok::szok:

to powiem Ci, że idziemy łeb w łeb, ja w pierwszej ciąży na tym etapie miałam ok 7 na plusie a teraz ok 4 czyli bardzo podobnie do Ciebie:tak:

ojciec mojego M. miał samych synów, mój ociec na przemian- chłopiec dziewczyna, chłopiec, dziewczynka :-pale gdzieś to czytałam, ze to wszystko od ojca zależy i jego ojca

u nas wkoło same chłopy, ja mam dwóch braci, a mój mąż trzech! hehe wyobrażacie sobie - jego mama miała w domu pięciu chłopa :cool2:
u nas pierwszy jest synek, u mojego szwagra też syn.. no serio same siurki:-)

dlatego tak niesamowicie nie mogę uwierzyc że noszę w brzuszku dziewczynkę:-D

reklama
Do góry