trudno mi powiedziec ile plrzytylam bo nie pamietam wagi poczatkowej,a w karcie mam wage juz z 10 tyg ciazy ale mysle ze wazylam przed ciaza 61 kg no a teraz waze 65,5 wiec 4,5 kg na plusie i tak jest suuuper w poprzedniej ciazy w 21 tyg bylam juz 8 kg na plusie
reklama
ja na dzień dzisiejszy mówię, ze chyba zdecyduję się na jeszcze jedno- żeby mój synek miał z kim się bawić, kogo drażnić i kim się opiekować ale już teraz wiem, ze napewno będzie kolejny synekhe he no widzisz:-)
kurcze ja to chyba juz nie bede mogla miec 3 dziecko,patrzac na to jakie zycie drogie itp to wole dwojce dac to co moge niz abym miala miec 3 i ktoremus czegos brakowalo
ojciec mojego M. miał samych synów, mój ociec na przemian- chłopiec dziewczyna, chłopiec, dziewczynka ale gdzieś to czytałam, ze to wszystko od ojca zależy i jego ojcawiesz u mnie w rodzinie ani ze strony meza ani z mojej nie ma dwoch synkow,jak cos to dwoch synow i corka ale najpierw zawsze byla parka,albo same corki,noi kazdy w szoku ze u nas dwohc chlopow
trudno mi powiedziec ile plrzytylam bo nie pamietam wagi poczatkowej,a w karcie mam wage juz z 10 tyg ciazy ale mysle ze wazylam przed ciaza 61 kg no a teraz waze 65,5 wiec 4,5 kg na plusie i tak jest suuuper w poprzedniej ciazy w 21 tyg bylam juz 8 kg na plusie
to powiem Ci, że idziemy łeb w łeb, ja w pierwszej ciąży na tym etapie miałam ok 7 na plusie a teraz ok 4 czyli bardzo podobnie do Ciebie
ojciec mojego M. miał samych synów, mój ociec na przemian- chłopiec dziewczyna, chłopiec, dziewczynka ale gdzieś to czytałam, ze to wszystko od ojca zależy i jego ojca
u nas wkoło same chłopy, ja mam dwóch braci, a mój mąż trzech! hehe wyobrażacie sobie - jego mama miała w domu pięciu chłopa
u nas pierwszy jest synek, u mojego szwagra też syn.. no serio same siurki:-)
dlatego tak niesamowicie nie mogę uwierzyc że noszę w brzuszku dziewczynkę
reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Ciekawe kto u naszej awru mieszka...