reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

tez mi sie wydaje fajny, glownie ze wzgledu na umiejscowienie kosza, ze nawet po rozlozeniu oparcia bedzie do niego dostep...

Drzewko, ja niby slyszalam o tym juz dawno, ale wlasnie w ramach ogolnoeuropejskich plotek, na zasadzie przepis przepisem, a zycie zyciem, bo specjalnie patrze jak jezdze i dzieci w wieku szkolnym wlasciwie tylko na podwyzszeniach...

reklama
Hello!
Chwila nieuwagi i 2 strony do nadrobienia ;-)
Fajnie, że forum ożywa!!
Ja "zarobiona" jestem...

Teddy jak piątkowe polowanie. Co zakupiłaś?
Co do Wrocławia - ponoć tam są hostele, gdzie za kwotę rzędu 35zł można przenocować, gdzieś niedaleko Rynku jest taki (taksówkarza podpytałam ;-))

Magdusiek w wózkach nie pomogę!

Kochane, ale tak wogóle to jestem pod wrażeniem Waszych wiosennych porządków w szafach. Muszę i ja się wziąć za swoją!

O fotelikach/podpupnikach też nie słyszałam...

Dzień dobry
Doxa - z wózkiem to domyślam się że nie pomożesz ;-) pamietam kupowanie Twojego i póxniej akcję z mniejszym... Oli finalnie chyba miał najmniejszy wózek, bo napóxniej kupowany, na inne potrzeby, ja jednak planuję ciut wcześniej kupić ;-)

U mnie porządki w szafie to akcja cykliczna. więc jak ktoś ma problem z pozbyciem się czegoś itd to służę, jestem mistrzem w wywalaniu zbędnych rzeczy.

Wczoraj w garderobie w buciarni odkryłam baleriny za duże na mnie hilfigera, mam do oddania... 41, może ze trzy razy je miałam na sobie. A fajne.

jeju, jestem przeziębiona, mam katar, nienawidzę tego, dobrze, ze słońce wyłazi...

dzien dobry... :-)

Doxa, dzieki za wroclawskie newsy... ;-)
a z zakupow... pomaranczowy zamszowy zakiet w TKMaxxie, bez szalenstw, wybredna sie zrobilam... ;-)

u nas chochlikowania ciag dalszy... zaczynam sie przyzwyczajac...
...i jeszcze te dyskusje egzystencjalne... czasem trudno mi zachowac powage.... ;-)

Hej,

u nas nie ma kataru ale Filip z jakąś grypą żołądkową chyba, o rety..
Teddy rozmowy natury egzystencjalnej na pewno bardzo ciekawe :tak:Magdusiek ja buty 40, ale ubranka dla małej dziewczynki bardzo chętnie. Właśnie mi się strasznie wiertoli w brzuchu :tak:
Ciężki dzień mnie chyba dzisiaj czeka, no cóż, dzięcioł też już wali w drzewo od rana, więc do roboty ;-)

Drzewko - służę, tak własnie kojarzyłam, ze buty to chyba Teddy bardziej, ale torba dla dziewczynki jak najbardziej tak.

oj, dyskusje egzystencjalne dają, czasem muszę się dobrze zastanowic zanim odpowiem :-)
Liczę na to, ze mi przeziębienie szybko minie, obstawiam, ze jutro powinno byc ok.

Magdusiek, dziekuje, ze o mnie pomyslalas... :-)

z rozmow egzystencjalnych, akuratnie dzis Krystian stwierdzil w drodze do przedszkola, ze ma wrazenie, ze zyje w miescie dzdzownic a nie ludzi (rzeczywiscie na chodnikach zatrzesienie)... :-D

dzień dobry,
moje dziecko ma paciorkowce w nosku i to co jej "wywaliło" na zewnątrz noska to rozniesione bakterie. Dostała maść i dziś przy trzecim dniu smarowania widać dużą poprawę. Jutro do przedszkola wyganiam. ;-)
a w domu odświeżanie niektórych ścian i malowanie pokoju dzidka. Szkoda tylko, że przed samymi świętami, ale inaczej nie dało rady.
ja nie wiem czy ja się starzeje i zminda się ze mnie robi, ale czuję się jak hipopotam. W nocy żeby się przekręcić z boku na bok musze gimnastykę odstawić, wyciąg by się przydał. drzewko jeszcze jak patrzę na twój suwaczek- ty masz już tak niedaleko do mety. :-)

reklama
dzien dobry... :-)

Mala, jak nosek Zuzi?

piatek to bardzo fajny dzien... o ile oczywiscie jest wolny... poprzedni byl... ;-)
syn mi sie dostal do szkoly, musze zaniesc potwierdzenie, a nie mam kiedy, bo do 15:00 sekretariat, a ja nie mam kiedy sie urwac, bo... zawsze cos...

Magdusiek, Drzewko, co z niedziela?

Do góry