reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
faktycznie bezkofeinowa zapomniałam o takiej, a ciuchy ciążowe? To ja chyba już nie polatam, mam przeczucie że wcześniej urodzę, zresztą chodzę ciągle w tej szarej sukieneczce, na chrzcinach byłam tez w twojej bluzce i czułam się świetnie i starczy :-), teraz też robię porządki u dzieci, tzn. zrobiłam. Stwierdzam, że wszystko mają i dadzą se radę jakby co.

Drzewko, silnik bezkonkurencyjny!

Magdusiek, ja juz z wozkow troche wyroslam... ;-)
...tylko tak mi przyszlo do glowy, ze aria i simplicity sa generalnie male, a Mateusz nie... :-D
pamietam, ze przy odrobinie wprawy dwuraczkowe chico prowadzilo mi sie calkiem poslusznie jedna reka, choc po przesiadce z Atlantico klelam i plakalam na zmiane...

Drzewko - nie, dla małej dziewczynki, jakieś resztki małe po Natalce. Ciążowych chyba wszystkich już sie pozbyłam.
Teddy - no własnie, one sa wąskie, trochę się waham. A z innes trony - potrzebny mi na wyjscie pod przedskzlem, do sklepu z samochodu itp. W sumie myśle, że częściej będe go składac/rozkładać niż rzeczywiście nim jeździć nie wiadomo na jakie wyprawy... K. powiedział, ze da mi 300... ograniczony budżet. Mam jakies zaskórniaki, ale nie szaleję... więc wiesz, zła jestem jak nie wiem co, bo planowałam pliko i do niego ejstem przekonana w 100% mimo dwóch rączek.

wiesz, jesli Mateusz jest jak piszesz nieodrodnym bratem Natalki, to ten wozek Ci na jakies pol roku potrzebny... ;-)
a rozwazalas taka klasyczna parasolke?

tak, tylko one mają malenkie kosze, a ja tam wożę pół świata. Ja już nawet miałam w ręku taki badziew w mothercare, ale jednak sie powstrzymałam na chwilę...

Magdusiek my mamy polskie Coneco, bo podobało nam się że się prawie całkowicie rozkłada do spania. Cena już nie pamiętam, ale chyba coś koło twojego budżetu. Jak chcesz pożyczyć mogę :-) Teddy nie wiem z tymi fotelikami powiedział mi sprzedawca fotelików, kupowaliśmy, bo Filip musiał mieć nowy. Powiedział że w Europie(całej?), już ten przepis jest u nas od nowego roku. Nic na ten temat nie mogę znaleźć, więc może człowiek ma wybujałą wyobraźnię nie wiem

reklama
Do góry