reklama
drzewko
Fanka BB :)
faktycznie bezkofeinowa zapomniałam o takiej, a ciuchy ciążowe? To ja chyba już nie polatam, mam przeczucie że wcześniej urodzę, zresztą chodzę ciągle w tej szarej sukieneczce, na chrzcinach byłam tez w twojej bluzce i czułam się świetnie i starczy :-), teraz też robię porządki u dzieci, tzn. zrobiłam. Stwierdzam, że wszystko mają i dadzą se radę jakby co.
Teddy
Październikowa mać
Drzewko, silnik bezkonkurencyjny!
Magdusiek, ja juz z wozkow troche wyroslam... ;-)
...tylko tak mi przyszlo do glowy, ze aria i simplicity sa generalnie male, a Mateusz nie...
pamietam, ze przy odrobinie wprawy dwuraczkowe chico prowadzilo mi sie calkiem poslusznie jedna reka, choc po przesiadce z Atlantico klelam i plakalam na zmiane...
Magdusiek, ja juz z wozkow troche wyroslam... ;-)
...tylko tak mi przyszlo do glowy, ze aria i simplicity sa generalnie male, a Mateusz nie...
pamietam, ze przy odrobinie wprawy dwuraczkowe chico prowadzilo mi sie calkiem poslusznie jedna reka, choc po przesiadce z Atlantico klelam i plakalam na zmiane...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko - nie, dla małej dziewczynki, jakieś resztki małe po Natalce. Ciążowych chyba wszystkich już sie pozbyłam.
Teddy - no własnie, one sa wąskie, trochę się waham. A z innes trony - potrzebny mi na wyjscie pod przedskzlem, do sklepu z samochodu itp. W sumie myśle, że częściej będe go składac/rozkładać niż rzeczywiście nim jeździć nie wiadomo na jakie wyprawy... K. powiedział, ze da mi 300... ograniczony budżet. Mam jakies zaskórniaki, ale nie szaleję... więc wiesz, zła jestem jak nie wiem co, bo planowałam pliko i do niego ejstem przekonana w 100% mimo dwóch rączek.
Teddy - no własnie, one sa wąskie, trochę się waham. A z innes trony - potrzebny mi na wyjscie pod przedskzlem, do sklepu z samochodu itp. W sumie myśle, że częściej będe go składac/rozkładać niż rzeczywiście nim jeździć nie wiadomo na jakie wyprawy... K. powiedział, ze da mi 300... ograniczony budżet. Mam jakies zaskórniaki, ale nie szaleję... więc wiesz, zła jestem jak nie wiem co, bo planowałam pliko i do niego ejstem przekonana w 100% mimo dwóch rączek.
Teddy
Październikowa mać
z tym to tez roznie... z drugiej strony patrzac jak sie nie ma duzego kosza, to sie duzo nie wozi... :-)
az weszlam na allegro... :-)
zobacz: http://allegro.pl/spacerowka-hauck-esprit-explorer-i1538698421.html
az weszlam na allegro... :-)
zobacz: http://allegro.pl/spacerowka-hauck-esprit-explorer-i1538698421.html
Ostatnia edycja:
drzewko
Fanka BB :)
Magdusiek my mamy polskie Coneco, bo podobało nam się że się prawie całkowicie rozkłada do spania. Cena już nie pamiętam, ale chyba coś koło twojego budżetu. Jak chcesz pożyczyć mogę :-) Teddy nie wiem z tymi fotelikami powiedział mi sprzedawca fotelików, kupowaliśmy, bo Filip musiał mieć nowy. Powiedział że w Europie(całej?), już ten przepis jest u nas od nowego roku. Nic na ten temat nie mogę znaleźć, więc może człowiek ma wybujałą wyobraźnię nie wiem
reklama