reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

tez mi sie wydaje fajny, glownie ze wzgledu na umiejscowienie kosza, ze nawet po rozlozeniu oparcia bedzie do niego dostep...

Drzewko, ja niby slyszalam o tym juz dawno, ale wlasnie w ramach ogolnoeuropejskich plotek, na zasadzie przepis przepisem, a zycie zyciem, bo specjalnie patrze jak jezdze i dzieci w wieku szkolnym wlasciwie tylko na podwyzszeniach...

reklama
Hello!
Chwila nieuwagi i 2 strony do nadrobienia ;-)
Fajnie, że forum ożywa!!
Ja "zarobiona" jestem...

Teddy jak piątkowe polowanie. Co zakupiłaś?
Co do Wrocławia - ponoć tam są hostele, gdzie za kwotę rzędu 35zł można przenocować, gdzieś niedaleko Rynku jest taki (taksówkarza podpytałam ;-))

Magdusiek w wózkach nie pomogę!

Kochane, ale tak wogóle to jestem pod wrażeniem Waszych wiosennych porządków w szafach. Muszę i ja się wziąć za swoją!

O fotelikach/podpupnikach też nie słyszałam...

Dzień dobry
Doxa - z wózkiem to domyślam się że nie pomożesz ;-) pamietam kupowanie Twojego i póxniej akcję z mniejszym... Oli finalnie chyba miał najmniejszy wózek, bo napóxniej kupowany, na inne potrzeby, ja jednak planuję ciut wcześniej kupić ;-)

U mnie porządki w szafie to akcja cykliczna. więc jak ktoś ma problem z pozbyciem się czegoś itd to służę, jestem mistrzem w wywalaniu zbędnych rzeczy.

Wczoraj w garderobie w buciarni odkryłam baleriny za duże na mnie hilfigera, mam do oddania... 41, może ze trzy razy je miałam na sobie. A fajne.

jeju, jestem przeziębiona, mam katar, nienawidzę tego, dobrze, ze słońce wyłazi...

dzien dobry... :-)

Doxa, dzieki za wroclawskie newsy... ;-)
a z zakupow... pomaranczowy zamszowy zakiet w TKMaxxie, bez szalenstw, wybredna sie zrobilam... ;-)

u nas chochlikowania ciag dalszy... zaczynam sie przyzwyczajac...
...i jeszcze te dyskusje egzystencjalne... czasem trudno mi zachowac powage.... ;-)

Hej,

u nas nie ma kataru ale Filip z jakąś grypą żołądkową chyba, o rety..
Teddy rozmowy natury egzystencjalnej na pewno bardzo ciekawe :tak:Magdusiek ja buty 40, ale ubranka dla małej dziewczynki bardzo chętnie. Właśnie mi się strasznie wiertoli w brzuchu :tak:
Ciężki dzień mnie chyba dzisiaj czeka, no cóż, dzięcioł też już wali w drzewo od rana, więc do roboty ;-)

Drzewko - służę, tak własnie kojarzyłam, ze buty to chyba Teddy bardziej, ale torba dla dziewczynki jak najbardziej tak.

oj, dyskusje egzystencjalne dają, czasem muszę się dobrze zastanowic zanim odpowiem :-)
Liczę na to, ze mi przeziębienie szybko minie, obstawiam, ze jutro powinno byc ok.

Magdusiek, dziekuje, ze o mnie pomyslalas... :-)

z rozmow egzystencjalnych, akuratnie dzis Krystian stwierdzil w drodze do przedszkola, ze ma wrazenie, ze zyje w miescie dzdzownic a nie ludzi (rzeczywiscie na chodnikach zatrzesienie)... :-D

dzień dobry,
moje dziecko ma paciorkowce w nosku i to co jej "wywaliło" na zewnątrz noska to rozniesione bakterie. Dostała maść i dziś przy trzecim dniu smarowania widać dużą poprawę. Jutro do przedszkola wyganiam. ;-)
a w domu odświeżanie niektórych ścian i malowanie pokoju dzidka. Szkoda tylko, że przed samymi świętami, ale inaczej nie dało rady.
ja nie wiem czy ja się starzeje i zminda się ze mnie robi, ale czuję się jak hipopotam. W nocy żeby się przekręcić z boku na bok musze gimnastykę odstawić, wyciąg by się przydał. drzewko jeszcze jak patrzę na twój suwaczek- ty masz już tak niedaleko do mety. :-)

reklama
dzien dobry... :-)

Mala, jak nosek Zuzi?

piatek to bardzo fajny dzien... o ile oczywiscie jest wolny... poprzedni byl... ;-)
syn mi sie dostal do szkoly, musze zaniesc potwierdzenie, a nie mam kiedy, bo do 15:00 sekretariat, a ja nie mam kiedy sie urwac, bo... zawsze cos...

Magdusiek, Drzewko, co z niedziela?

Do góry