reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

dziewczyny mam w koncu dwa sowej zdjecia zeskanowane i na swojej poczcie prosze wytlumaczcie co teraz zrobic by sie wam pokazac - jakis najprostszy sposob???

reklama
Ewcia zapisz te zdjęcia na swoim dysku a następnie:
1. Wejdź na stronę: http://www.imageshack.us
2. Kliknij w przycisk "Przeglądaj" i wskaż na komputerze zdjęcie które chcesz zamieścić w internecie. Następnie kliknij w przycisk "host it". (obydwa przyciski znajdują się po prawej stronie)
3. Gdy zdjęcie się załaduje, widać je na podglądzie dlatego jest małe, kopiuj (do schowka czyli ctrl+c) adres do zjęcia z ostatniej ramki. Adres zaczyna się od http:// ... a obok ramki po prawej stronie masz opis "Direct link to image".
4. Wejdź na nasze forum, wybierz odpowiedni wątek, potem "wyślij odpowiedź" i kliknij w drugą ikonkę w drugim rzędzie (z takim małym widoczkiem) nazywa się ona "umieść obrazek". W treści odpowiedzi pojawi się [ img][ /img]. Pomiędzy te dwa napisy, pomiędzy nawiasy wklej adres ze schowka (ctrl+v). Czyli tak to powinno wyglądać: [ img]http://adresik twojego zdjęcia[ /img]. Oczywiście bez spacji przed img w nawiasach.

I to wszystko. Powodzenia!

Kaszu cieszę się, że u Twojej dzidzi wszystko OK. Jaki lekarz robił Ci to USG? Czyli tak jak myslałam 3D na Goduli odpada.

Ewcia1981 ja byłam już u stomatologa kilka razy i za każdym razem ze znieczuleniem. Zarówno moja gin jak i stomatolog powiedzieli, że mniej szkody wyrządzi znieczulenie miejscowe niż ból, który towarzyszyłby w trakcie borowania. Musisz tylko przed znieczuleniem powiedzieć o swoim stanie wtedy tak jak Doxa powiedziała dostaniesz coś lżejszego :-)

Zastanawia mnie również fakt dlaczego moja gin nie dała mi skierowania na ten test z glukozą. Czy wiecie w jakim tygodniu należy je dokładnie zrobić? Może zapomniała? Chociaż nie powinna bo na karcie ciążowej to miejsce nadal jest puste ....

Orzech - to czeka Cię wiele atrakcji. Szybowce - to dopiero musi być widowiskowy sport :-) Pamiętaj o okryciu głowy, zapowiadaja niemiłosierne upały

Witam Mamusie!!! Nareszcie udalo mi sie wejsc wczesniej i tyle Was tu jest ::) :) Kupilam wczoraj bilet nad morze, jade 1lipca na 3 dni (chociaz tyle) :) Ja wlasciwie prawie cale swoje zycie tam spedzilam, wiec jak pomysle o wyjezdzie lezka mi sie w oku kreci, zobacze rodzicow i brat z dziewczyna ma przyjechac, a i kuzyn bedzie :) Narzeczony cos w nie humorze ostatnio, nie chce jechac ze mna :( Pocieszam sie, ze i tak nie bede sama, nawet podczas podrozy bedzie malenstwo w brzuszku..

Mati musisz go namówić na wyjazd z Tobą. Masz jeszcze troche czasu :-) Zawsze to bezpieczniej niż jazda samemu.

reklama
Staram sie, mam nadzieje, ze sie uda, boje sie jechac sama pociagiem w takim stanie, ale jak narazie jest nieugiety :(

Do góry