reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

KASZU CIESZYMY SIE Z TOBA ZE WSZYTSKO OK I OBY TAK DO SAMEGO KONCA

POJECHAŁAM WCZORAJ DO APTEKI I BABKA DORADZIŁA MI TYLKO JEDNA TABLETKE APAP ALE POCIESZYLA MNIE :-(( ZE W CZASIE CIAZY ZABIEGI U STOMATOLOGA SA BEZ ZNIECZULENIA. ZARAZ IDE SIE UBRAC I MYKAM NA RYNEK

reklama
no Kaszu, super, że wszystko sie z Tym łożyskiem wyjaśniło...
teraz czekamy na tę dziecięca pormografię... :)

prawdę powiedziawszy, nie widziałam jeszcze pipki na zdjęciu... a tylko same siusiaki, bo to zawsze bardziej widoczne... ;)

Kaszu gratuluję dziewczynki , cieszę się razem z tobą ,że już wiesz.
Doxa z tym spaniem w ciągu dnia to u mnie się raczej nie da , mam tak dokładnie zaplanowany dzień , że jak wygospodaruję czas na wyjście do sklepu to będzie po prostu super. Przez cały tydzień jeżdziłam do ojca do szpitala, potem do mamy bo tam ojciec remont zaczął i chociaż ja musiałam być , bo rodzina się zkrzyknęła , żeby mu ten remont dokończyć , a mama musiała iść do pracy. Gotowałam sprzątałam i spełniałam polecenia przy pomocy .Nie miałam kiedy odpocząć nie mówiąć już o tym , że na forum byłam z doskoku. Całe szczęście , że remont już w końcowej fazie. Do tego doszła jeszcze opieka babci (ojca mamy) mieszka na drugim końcu miasta , nie wychodzi z domu , bo ma 82 lata. Trzeba było się nią zająć , żeby nie domyśliła się , że z ojcem coś nie tak .A dzisiaj do mojego męża przychodzą znajomi więc muszę sprzątać a naprawdę mam co (przez to wszystko nie sprzątałam tydzień) , aż żal patrzeć jak to wszystko wygląda. zrobiłam sobie w głowie plan działania no i muszę się wyrobić , więc o spaniu nie ma mowy. A w chwilach przerwy będę tu zaglądać przeciaż tyle mnie nie było.

Ewcia nie koniecznie bez znieczulenia! Są 2 rodzaje znieczulenia! W ciąży możesz dostać to drugie, ponoć krócej działa i jest słabsze, ale na pewno jest bezpieczne! Dentysta będzie wiedział co robić!!!

Magduś biedulko! Wiem co to znaczy, ja ostatnio też miałam ciągle gości i ciągle musiałam sprzątać, a mam co bo mieszkamy w domu i do tego jeszcze mamy podwórko nie wykończone czyli piach i 2 psy ... Współczuję Ci! Może jutro się wyśpisz ;)

Hej Doxa to nie jestem sama też mam dwa psy i one biedne ostatnio też nie miały ze mną za dobrze .A jutro nie za bardzo też będę mieć czas mieszkamy z mojego męża babcią . Fakt , że są to dwa odzielne mieszkania ale połączone drzwiami wejściowymi . Ona wyprawia jutro imieniny , więc wszyscy i tak przejdą przez nasze mieszkanie a dopiero potem pójdą do niej , pozatym chyba będę musiała jej pomóc.Doxa dzięki za pobożne życzenia , ale nic z tego . Świat na głowie stanął. Mam nadzieję , że niedługo to wszystko minie i nie odbije się na dzidzi

reklama
Do góry