reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Mała chce pójść na L4 dopiero w połowie lipca i to tylko na miesiąć!!! Trzeba jej przegadać do rozumu, żeby sobie wykorzystała już chorobowe do końca ciąży!!!
Taka okazja zbyt często się nie zdraza a w ciążę nie zachodzimy non stop, poza tym należy jej się odpoczynek, bo w pażdzierniku musimy być w pełni zregenerowane do nowych ról... :D

ja wlasnie chlodze sie lodem :) pozeram je wrecz, jako wstepik algida, a tyle tego jem, ze sie dziwie, ze jeszcze nie wygralam dugiego..(z patyczka) ::)

reklama
hej, wpadlam jeszcze na momencik,
ewcia
jesli chodzi o tego dentyste to o tym znieczuleniu to WIERUTNA BZDURA!!!!!
jak Cie boli to idz do dentysty, nawet jak przestanie, ale popros o znieczulenie, nie ma z tym zadnego problemu.
Ciaza nie jest przeciwwskazaniem, chyba ze masz duze nadcisnienie, albo inne grozne nieprawidlowosci.
POwiem wiecej, teraz jest okres, kiedy jest jeszcze najlepszy czas na leczenie u dentysty ( wiem, bo tez mam termin na pazdziernik ;) i wiem, bo jestem dentystka ;)
A Ty na dodatek masz na koniec pazdziernika termin, 2 trymestr jest najlepszym czasem - uwierz mi :)
Nic sie nie boj, tylko idz wyleczyc zabka, czekanie nic nie pomoze.

NIe znam niestety nikogo w Zorach, ale na pewno znajdziesz jakiegos dentyyste nie ze sredniowiecza, ktory to nie chce znieczulac ciezarnych :)
Trzymam za Ciebie.

No a teraz do Wszystkich Mamus u nas na forum:
mam nadzieje, ze mnie nie przestaniecie lubic tylko za to, ze jestem dentystka - co?? ;)
papa

Do góry