reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Ewcia zdjęcia już są w wątkach USG i brzuszek! ;)
Rzeczywiście były wielkie, i nie udałoby Ci się ich tutaj załadować, wycięłam same zdjęcia z tych skanów i trochę je zmniejszyłam ;)

Dzięki Ewcia1981 zaraz je sobie pooglądam :-) Chociaż muszą być ogromnych rozmiarów... poczta ściąga je w nieskończoność :-)

Wiecie przeraża mnie ogrom wolnego czasu. Od trzech dni siedzę w domu i juz nie potrafię wysiedzieć :-) a przecież  wcześniej tak marzyłam o tym żeby sobie wypocząć. Tęsknię za pracą :-)

kaszu27 wreszcie zaspokoiłaś moją ciekawość. Ja u niej dwa razy robiłam USG i też byłam bardzo zadowlona. Fajna kobietka :-) Kolejne za 6 tygodni. Jeżeli robiłaś za 180 zł to kolejne kosztuje już tylko 100 zł ( tylko :-)

:-) to jest dopiero przeżycie. Twój mąż napewno też się rozczulił ... Ciekawe po kim ta Twoja córcia jest taka ruchliwa ;) Niech zgadnę po kaszu ? ;D

reklama
No to Kaszu przygotuj się ... trochę wysiłku bedzie Cię kosztował tak ruchliwy dzieciaczek :-)

A gdzie się Mała zapodziała? Nadal biedactwo walczy ze świadectwami?

Do góry