reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!
Magdus oj straszy...
My zaliczyliśmy już cmentarze, teraz jeszcze obiad u mojej cioci. Wolałabym w domku, ale trudno.

U mnie bardzo dużo zajęć i nie często zaglądam na forum. Ale o wszystkich pamiętam :-)

dziękuję za udaną zabawe w zeszłą niedzielę i wspaniałe towarzystwo!!!!:-)

reklama
Witam,
Dziekujemy za zyczenia, urodzinki udane, tort wyszedl mega pyszny, Magdusiek robilas czy nie?
Drzewko u mnie jak w gorach tylko bez sniegu, mroz ale piekne slonce.
Moje dziecko poszlo wreszcie do przedszkola po przerwie, ale widze ze grupy strasznie przezedzone oj chorubska paskudne.
Juz nici z moich kwiatow, wszystko zmarzlo i najwyzszy czas zrobic porzadek.

Dzień dobry
Tusiekn - nei robiłam, bo wujek przywiózł ogromny, dodatkowo okrągłe ptasie mleczko z galaretkami, brat zrobił koperty z ciasta francuskiego z jabłkami i zostal dół tortu z imprezy dziecięcej, więć odpuściłam ;-)

A teraz chyba zacznę myśleć o gwiazdkowych prezentach, bo im będzie bliżej świąt tym będę miała więcej pracy i mniej czasu na myślenie.

KAsiu - pamiętam, byłam w dwóch i nie było, ale dziś po trasie jade do trzeciego, mam nadzieję, ze tam trafię ;-)

Dzień dobry
Dziś się lenię w domu, przeziebiłam się, gardło mnie boli i spędzam dzień pod kocem. Wchodze, myślę - będą nowości, a tu stara bida i cisza.
Myslicie, że na dobre trzeba wyjąć zimowe ciuchy?

Witam,
Magdusiek kuruj sie kuruj, cytrynka, miodzik i duzo wit. C. Ja juz dawno w zimowych chodze:-) Moja szafa wymaga totalnej wymiany jesli chodzi o zimowe ubrania, swetry i takie tam.
Dzisiaj skorzystalam z pogody i umylam ostatnie okno jakie mi zostalo. Slonce grzalo super.
Dziwna ta cisza tutaj, jakby sie dziewczyny obrazily:eek:

Dobry wieczor
Przesiedziałam weekend w domu, razem z Natalią, wczoraj wieczorem miała 37, dzisiaj juz ok, dobrze, ze na basen wczoraj nie poszła. Ale świra dostaję z nudów i zmęczenia bólem głowy.

reklama
Witam!
Mało nas,oj mało !
Madziu,dzięki!
Szafa? ja ostatnio troszkę swoja dopełniłam,troszkę nowych dodatków i jest jako tako.

ja juz zaczęłam planowac wspólny wyjazd z Nadia na ferie do Bukowiny tatrzańskiej,wstępnie mam zarezerwowane miejsce. Ale mam też w lutym kurs i nie wiem czy zgram termin.

Do góry