reklama
hej
zośka znowuż chora &#$%@!*&^% wrrr..... ja też zresztą. siedzimy w domu i kaszlemy. a ja dziś mam pieczenie. tort zamówiłam - niebieski traktor, tak sobie tymek zażyczył.
zdrówka dla Was i Dzieciaczków! spadam, bo w głowie mam tylko szum ;-)
zośka znowuż chora &#$%@!*&^% wrrr..... ja też zresztą. siedzimy w domu i kaszlemy. a ja dziś mam pieczenie. tort zamówiłam - niebieski traktor, tak sobie tymek zażyczył.
zdrówka dla Was i Dzieciaczków! spadam, bo w głowie mam tylko szum ;-)
Bardzo dziękujemy za życzenia.
Impreza Tymka niesamowicie udana - było ich 4 dzieci i bawili się przednio. Byłam w szoku, bo obyło się bez obrażania, awantur... Zosia podniecona do granic możliwości obecnością dzieci biegała z Tymka pokoju do nas. Fajnie.
Jak dzieci poszły spać, ja z moją przyjaciółką ze studiów podrinkowałyśmy i dziś ciężko było mi wstać. Ale po alkoholu moje gardło poprawiło kondycję na tyle, ze jutro chyba na fitness polecę. :-)
Magdusiek to wypoczęłaś psychicznie przy tak imprezowym weekendzie? Super.
Impreza Tymka niesamowicie udana - było ich 4 dzieci i bawili się przednio. Byłam w szoku, bo obyło się bez obrażania, awantur... Zosia podniecona do granic możliwości obecnością dzieci biegała z Tymka pokoju do nas. Fajnie.
Jak dzieci poszły spać, ja z moją przyjaciółką ze studiów podrinkowałyśmy i dziś ciężko było mi wstać. Ale po alkoholu moje gardło poprawiło kondycję na tyle, ze jutro chyba na fitness polecę. :-)
Magdusiek to wypoczęłaś psychicznie przy tak imprezowym weekendzie? Super.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efuniu - bo ja lubie jak się dzieje! Na Natalkowej imprezie dla dzieci było 11, na tej dla dorosłych 3 dzieci, ale małych. Jeszcze jedną będzie miała w przedszkolu, farciara, moich urodzin tak hucznie się nie obchodzi, chyba to zmienię ;-)
drzewko
Fanka BB :)
Dzień Dobry,
Najlepsze życzenia urodzinowe Tymkowi i Natankowi!
Słoneczko wyszło w końcu Tusiekn a jak tam u was w górach?
To prawda że urodzinki udane, dziękujemy za piękną niedzielę. Magdusiek, jak to nie obchodzisz hucznie? Ze śpiewem i przytupem było :-) Efuniu fajnie, że Zosia już tak uczestniczy, u Magduśka też to 11 dziecko to Filip był, chciał pocałować Natalkę ale uciekła, ale i tak wyglądał na szczęśliwego.
Najlepsze życzenia urodzinowe Tymkowi i Natankowi!
Słoneczko wyszło w końcu Tusiekn a jak tam u was w górach?
To prawda że urodzinki udane, dziękujemy za piękną niedzielę. Magdusiek, jak to nie obchodzisz hucznie? Ze śpiewem i przytupem było :-) Efuniu fajnie, że Zosia już tak uczestniczy, u Magduśka też to 11 dziecko to Filip był, chciał pocałować Natalkę ale uciekła, ale i tak wyglądał na szczęśliwego.
Hihi... Zosię tak obcałowuje Maciek z góry - sąsiad nasz. Ale Zośka to jest chodząca wyrozumiałość. Daje się całować. Ona bardzo filozoficznie przyjmuje wszystko. Przemyśli sprawę i idzie dalej :-)
U nas impreza była dla dorosłych, dzieci u Tymka w pokoju szalały. Pytałam go czy chce przyjaciół z przedszkola zaprosić, ale powiedział "no wiesz, tak średnio", więc się wstrzymałam z zapędami :-)
Dla Tuśka wszystkiego naj i dużo samochodów oraz traktorów ;-)
U nas impreza była dla dorosłych, dzieci u Tymka w pokoju szalały. Pytałam go czy chce przyjaciół z przedszkola zaprosić, ale powiedział "no wiesz, tak średnio", więc się wstrzymałam z zapędami :-)
Dla Tuśka wszystkiego naj i dużo samochodów oraz traktorów ;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko - by ja miałam jedną imprezę ;-) A ten mały zbój.... urodzinuje od piatku do czwartku....
Wiecie co, nic mi się nie che. POjechałyśmy po przedszkolu zapisac Natalię do biblioteki, bo jęczała, że ona też chce i teraz już uznałam, że dosyć na dzisiaj.
Wiecie co, nic mi się nie che. POjechałyśmy po przedszkolu zapisac Natalię do biblioteki, bo jęczała, że ona też chce i teraz już uznałam, że dosyć na dzisiaj.
reklama