reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
hej
zośka znowuż chora &#$%@!*&^% wrrr..... ja też zresztą. siedzimy w domu i kaszlemy. a ja dziś mam pieczenie. tort zamówiłam - niebieski traktor, tak sobie tymek zażyczył.

zdrówka dla Was i Dzieciaczków! spadam, bo w głowie mam tylko szum ;-)

Dla Tymusia wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, wspanialych prezentow i duzo zdrowka :-)

ChomikImage.aspx

Efuniu - współczuję.
Dla Tymka i pozostałych jubilatów - wszystkiego naj!!!

U nas weekend mocno imprezowy, jak zaczeliśmy w czwartek tak skończylismy wczoraj ;-) ale fajnie było!

Bardzo dziękujemy za życzenia.
Impreza Tymka niesamowicie udana - było ich 4 dzieci i bawili się przednio. Byłam w szoku, bo obyło się bez obrażania, awantur... Zosia podniecona do granic możliwości obecnością dzieci biegała z Tymka pokoju do nas. Fajnie.

Jak dzieci poszły spać, ja z moją przyjaciółką ze studiów podrinkowałyśmy i dziś ciężko było mi wstać. Ale po alkoholu moje gardło poprawiło kondycję na tyle, ze jutro chyba na fitness polecę. :-)

Magdusiek to wypoczęłaś psychicznie przy tak imprezowym weekendzie? Super.

Efuniu - bo ja lubie jak się dzieje! Na Natalkowej imprezie dla dzieci było 11, na tej dla dorosłych 3 dzieci, ale małych. Jeszcze jedną będzie miała w przedszkolu, farciara, moich urodzin tak hucznie się nie obchodzi, chyba to zmienię ;-)

Dzień Dobry,
Najlepsze życzenia urodzinowe Tymkowi i Natankowi!
Słoneczko wyszło w końcu :tak:Tusiekn a jak tam u was w górach?
To prawda że urodzinki udane, dziękujemy za piękną niedzielę. Magdusiek, jak to nie obchodzisz hucznie? Ze śpiewem i przytupem było :-) Efuniu fajnie, że Zosia już tak uczestniczy, u Magduśka też to 11 dziecko to Filip był, chciał pocałować Natalkę ale uciekła, ale i tak wyglądał na szczęśliwego.

Hihi... Zosię tak obcałowuje Maciek z góry - sąsiad nasz. Ale Zośka to jest chodząca wyrozumiałość. Daje się całować. Ona bardzo filozoficznie przyjmuje wszystko. Przemyśli sprawę i idzie dalej :-)
U nas impreza była dla dorosłych, dzieci u Tymka w pokoju szalały. Pytałam go czy chce przyjaciół z przedszkola zaprosić, ale powiedział "no wiesz, tak średnio", więc się wstrzymałam z zapędami :-)
Dla Tuśka wszystkiego naj i dużo samochodów oraz traktorów ;-)

Drzewko - by ja miałam jedną imprezę ;-) A ten mały zbój.... urodzinuje od piatku do czwartku....
Wiecie co, nic mi się nie che. POjechałyśmy po przedszkolu zapisac Natalię do biblioteki, bo jęczała, że ona też chce i teraz już uznałam, że dosyć na dzisiaj.

reklama
Do góry