reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
hej
zośka znowuż chora &#$%@!*&^% wrrr..... ja też zresztą. siedzimy w domu i kaszlemy. a ja dziś mam pieczenie. tort zamówiłam - niebieski traktor, tak sobie tymek zażyczył.

zdrówka dla Was i Dzieciaczków! spadam, bo w głowie mam tylko szum ;-)

Dla Tymusia wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, wspanialych prezentow i duzo zdrowka :-)

ChomikImage.aspx

Efuniu - współczuję.
Dla Tymka i pozostałych jubilatów - wszystkiego naj!!!

U nas weekend mocno imprezowy, jak zaczeliśmy w czwartek tak skończylismy wczoraj ;-) ale fajnie było!

Bardzo dziękujemy za życzenia.
Impreza Tymka niesamowicie udana - było ich 4 dzieci i bawili się przednio. Byłam w szoku, bo obyło się bez obrażania, awantur... Zosia podniecona do granic możliwości obecnością dzieci biegała z Tymka pokoju do nas. Fajnie.

Jak dzieci poszły spać, ja z moją przyjaciółką ze studiów podrinkowałyśmy i dziś ciężko było mi wstać. Ale po alkoholu moje gardło poprawiło kondycję na tyle, ze jutro chyba na fitness polecę. :-)

Magdusiek to wypoczęłaś psychicznie przy tak imprezowym weekendzie? Super.

Efuniu - bo ja lubie jak się dzieje! Na Natalkowej imprezie dla dzieci było 11, na tej dla dorosłych 3 dzieci, ale małych. Jeszcze jedną będzie miała w przedszkolu, farciara, moich urodzin tak hucznie się nie obchodzi, chyba to zmienię ;-)

Dzień Dobry,
Najlepsze życzenia urodzinowe Tymkowi i Natankowi!
Słoneczko wyszło w końcu :tak:Tusiekn a jak tam u was w górach?
To prawda że urodzinki udane, dziękujemy za piękną niedzielę. Magdusiek, jak to nie obchodzisz hucznie? Ze śpiewem i przytupem było :-) Efuniu fajnie, że Zosia już tak uczestniczy, u Magduśka też to 11 dziecko to Filip był, chciał pocałować Natalkę ale uciekła, ale i tak wyglądał na szczęśliwego.

Hihi... Zosię tak obcałowuje Maciek z góry - sąsiad nasz. Ale Zośka to jest chodząca wyrozumiałość. Daje się całować. Ona bardzo filozoficznie przyjmuje wszystko. Przemyśli sprawę i idzie dalej :-)
U nas impreza była dla dorosłych, dzieci u Tymka w pokoju szalały. Pytałam go czy chce przyjaciół z przedszkola zaprosić, ale powiedział "no wiesz, tak średnio", więc się wstrzymałam z zapędami :-)
Dla Tuśka wszystkiego naj i dużo samochodów oraz traktorów ;-)

Drzewko - by ja miałam jedną imprezę ;-) A ten mały zbój.... urodzinuje od piatku do czwartku....
Wiecie co, nic mi się nie che. POjechałyśmy po przedszkolu zapisac Natalię do biblioteki, bo jęczała, że ona też chce i teraz już uznałam, że dosyć na dzisiaj.

reklama
Do góry