reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Magdus oj straszy...
My zaliczyliśmy już cmentarze, teraz jeszcze obiad u mojej cioci. Wolałabym w domku, ale trudno.

U mnie bardzo dużo zajęć i nie często zaglądam na forum. Ale o wszystkich pamiętam :-)

dziękuję za udaną zabawe w zeszłą niedzielę i wspaniałe towarzystwo!!!!:-)

reklama
Witam,
Dziekujemy za zyczenia, urodzinki udane, tort wyszedl mega pyszny, Magdusiek robilas czy nie?
Drzewko u mnie jak w gorach tylko bez sniegu, mroz ale piekne slonce.
Moje dziecko poszlo wreszcie do przedszkola po przerwie, ale widze ze grupy strasznie przezedzone oj chorubska paskudne.
Juz nici z moich kwiatow, wszystko zmarzlo i najwyzszy czas zrobic porzadek.

Dzień dobry
Tusiekn - nei robiłam, bo wujek przywiózł ogromny, dodatkowo okrągłe ptasie mleczko z galaretkami, brat zrobił koperty z ciasta francuskiego z jabłkami i zostal dół tortu z imprezy dziecięcej, więć odpuściłam ;-)

A teraz chyba zacznę myśleć o gwiazdkowych prezentach, bo im będzie bliżej świąt tym będę miała więcej pracy i mniej czasu na myślenie.

KAsiu - pamiętam, byłam w dwóch i nie było, ale dziś po trasie jade do trzeciego, mam nadzieję, ze tam trafię ;-)

Dzień dobry
Dziś się lenię w domu, przeziebiłam się, gardło mnie boli i spędzam dzień pod kocem. Wchodze, myślę - będą nowości, a tu stara bida i cisza.
Myslicie, że na dobre trzeba wyjąć zimowe ciuchy?

Witam,
Magdusiek kuruj sie kuruj, cytrynka, miodzik i duzo wit. C. Ja juz dawno w zimowych chodze:-) Moja szafa wymaga totalnej wymiany jesli chodzi o zimowe ubrania, swetry i takie tam.
Dzisiaj skorzystalam z pogody i umylam ostatnie okno jakie mi zostalo. Slonce grzalo super.
Dziwna ta cisza tutaj, jakby sie dziewczyny obrazily:eek:

Dobry wieczor
Przesiedziałam weekend w domu, razem z Natalią, wczoraj wieczorem miała 37, dzisiaj juz ok, dobrze, ze na basen wczoraj nie poszła. Ale świra dostaję z nudów i zmęczenia bólem głowy.

reklama
Witam!
Mało nas,oj mało !
Madziu,dzięki!
Szafa? ja ostatnio troszkę swoja dopełniłam,troszkę nowych dodatków i jest jako tako.

ja juz zaczęłam planowac wspólny wyjazd z Nadia na ferie do Bukowiny tatrzańskiej,wstępnie mam zarezerwowane miejsce. Ale mam też w lutym kurs i nie wiem czy zgram termin.

Do góry