reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Czesc,
Bzika dostaniemy chyba w domu, ale nie chce brac jeszcze Tuska na pole bo troche goraczkowal w nocy. Z reszta pani doktor mowila ze pod koniec przyszlego tygodnia do przedszkola.
Magdusiek no oni te dzieciaki wozili w jakiejs furgonetce:-)

reklama
dzien dobry... :)

Magdusiek, moge zostac - zostaje... ;-)

osmioraczki... hmmm, sporo... :-)
ogladalam kiedys o piecioraczkach, wczesniakach wiec wiekszosc z problemami... ale jesli chodzi o sama opieke, to pol miasteczka bylo zaangazowane do pomocy, wzruszajacy film, a ogladalm go dodatkowo bedac we wczesnej ciazy, wiec juz we ogole... ;-)

Starsze stażem - pamietacie zdjęcie mojej lodówki? Dzisiaj dostałamz akupy z P&P (chyba ostatnie, bo mam ich dośc, wciąz się mylą) i przewalili ilośc warzyw i owoców. Zamawiałam dużo, a w zasadzie wszystko przewalili o tzynajmniej 0,5-0,8 kg.... mam gotowac itd, ale nie mam jak, bo nigdzie nei zmieszczę tego co ugotuję! Chyba ich powyzywam!

Ja sie raz dogrzebalam do tego zdjecia:-) o ile pamietam wtyedy jogurty byly gora tak? Zrob zdjecie z warzywami i wrzuc:-)
A te osmioraczki to mialy chyba ok 3 lat i z garazu chcieli im zrobic jakis pokoj zabaw, a ciekawe czy na zakupy typu ubrania chodza na raty.
No poki co nici z fryzjera to sama sobie loki robie, a co?

no jak juz mamy dobrobyt jak w "ameryce", to trzeba zmienic lodowki na standard amerykanski... one maja 1,20 szerokosci, waszystko sie zmiesci... ;-)

Teddy - stąpasz po kruchym lodzie ;-) Sugerujesz przeróbkę kuchni? Nigdy! Ja mam lodówkę w zabudowie, obok innych zabudowanych sprzętów, z drugiej strony ograniczenie ścianą...

reklama
Do góry