reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dokładnie. Chociaz my letnich nie planujemy wczesniej, wyjeżdżamy spontanicznie, w tym roku każdy wyjazd był totalnym spontanem, do takiego stopnia, że teraz mnie w pracy pytają czy gdzieś się nie wybieram, bo chyba pora ;-) biorąc pod uwagę tegoroczne przedłużane lato. A zimowe rzeczywiście co roku planujemy ze sporym wyprzedzeniem, dzięki temu też jeździemy sporo taniej, wyjazd samolotem często jest w cenie takiego w Polsce, tyle, że mamy gwarancję pogody i śniegu.
Korci mnie coś na sylwestra, ale nici.... a taki miałam plan ciepły ;-)
Korci mnie coś na sylwestra, ale nici.... a taki miałam plan ciepły ;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzień dobry
Natalka w nocy się budzi i mowi, że ją ucho boli, tylko w nocy... masakra jakaś, bo juz wygląda, że ok i znowu to samo. Kibluję więc w domu i dostajemy wspólnie fisia, a wszystko wokół leży odłogiem.
A jak u Was???
Natalka w nocy się budzi i mowi, że ją ucho boli, tylko w nocy... masakra jakaś, bo juz wygląda, że ok i znowu to samo. Kibluję więc w domu i dostajemy wspólnie fisia, a wszystko wokół leży odłogiem.
A jak u Was???
drzewko
Fanka BB :)
Cześć, a my się w końcu przeprowadziliśmy, uff.. wielki to był wysiłek i jeszcze dużo przed nami. Dzieciaki na razie zdezorientowane mocno. Z chorób nie wychodzimy, Weronika od tygodnia gorączkuje, od wczoraj znowu kaszel. Jutro mamy mieć badanie krwi. Muszę chyba jeszcze coś fajnego napisać . nowe mieszkanie jest fajne . Zdrówka wszystkim chorowitkom siedzącym w domu.
Ostatnia edycja:
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko - super, że już jesteście u siebie.
U nas świr ogólny z nudów, dzis byłsmy na Odlocie, a później wypuściłam się z koleżanką, juz nie mogę w domu, a kolejne weekendy będa bez Kamila więc korzystam póki mogę. Generalnie jest bosko!
U nas świr ogólny z nudów, dzis byłsmy na Odlocie, a później wypuściłam się z koleżanką, juz nie mogę w domu, a kolejne weekendy będa bez Kamila więc korzystam póki mogę. Generalnie jest bosko!
reklama
hej
tymek zapalenie spojówek, katar i też w nocy ucho go boli. w związku z tym nie pojechał z nami na wesele. za to ja bawiłam się przednio. wypiłam morze wódki i najadłam się i wytanczyłam. bardzo fajnie :-) jaśku nie pił bo prowadził, chcieliśmy wracac bo tymek chory i w sumie w domu byliśmy po 4 rano (wesele na kaszubach 200km od nas)... ale jak mi przyjemnie. nie pamiętam kiedy byłam na takiej wesołej imprezie :-)
drzewko to fajnie ze mieszkanie fajne :-)
magdusiek i jak odlot? w przekroju rewelacyjna ocena i my chyba też moglibyśmy pojść... taki mam plan jak już do nas dotrze ;-)
tymek zapalenie spojówek, katar i też w nocy ucho go boli. w związku z tym nie pojechał z nami na wesele. za to ja bawiłam się przednio. wypiłam morze wódki i najadłam się i wytanczyłam. bardzo fajnie :-) jaśku nie pił bo prowadził, chcieliśmy wracac bo tymek chory i w sumie w domu byliśmy po 4 rano (wesele na kaszubach 200km od nas)... ale jak mi przyjemnie. nie pamiętam kiedy byłam na takiej wesołej imprezie :-)
drzewko to fajnie ze mieszkanie fajne :-)
magdusiek i jak odlot? w przekroju rewelacyjna ocena i my chyba też moglibyśmy pojść... taki mam plan jak już do nas dotrze ;-)