reklama
;D ;D ;DTeddy pisze:Patka... wozisz Luszke w wozku??? a Natalke kto, Diablo popycha???
Tak, a co nie wolno ;D
Trzeba mieć fantazję ;D ;D ;D
shady
Fanka BB :)
Teddy hihihi ja tez tak mialam na poczatku......jak siedzi gdizekolwiek a nie w lezaczku to przekichane wszystko w marchewce....koszmar... ( a propos ACE zeszlo ale Vanish do DUPY, nie zeszla ani jedna plamka z marchewki) a jak siedzi w lezaczku to moge dac mu nawet psia kupe i tak zje spokojnie.....teraz to nawet nie mamy nigdzie plam bo juz sie nie pluje, chyba ze kichnie...wtedy marchewka jest nawet na mnie ;D ;D ;D
_anna
wy sobie piszecie o marchewkach i takich tam innych sprawach a u mnie cały czas cyc i cyc!!!!
_anna
Dziewczyny śliczne fotki, ale dzieciaczki rosną, dorośleją w oczach, teraz gazetki i książeczki, a niedługo fura, skóra i komóra. ;D ;D ;D
dzien dobry wam - dla nas niestety niezbyt dobry Mój starszy synek Gabriel ma szkarlatynę - nie wiem skąd się to ***** przyplątało - bidul ma wysoką gorączkę i wysypkę. Bardzo martwię się o Ignasia - boże, żeby tylko się nie zaraził ...
Praca to motyw przewodni moich koszmarów - wracam w maju - na początek może na tylko na pół etetu, ale i tak wizja zostawienia malucha jest okropna. No i karmienie piersią - starszka karmiłam wyłacznie piersią przez pełne 6 miesięcy teraz będę musiała zacząć wczesniej wprowadzać stałe pokarmy. I teraz wiosna zamiast kojarzyć mi się z przyjemnymi spacerkami kojarzy mi się z pracą....buuu
Praca to motyw przewodni moich koszmarów - wracam w maju - na początek może na tylko na pół etetu, ale i tak wizja zostawienia malucha jest okropna. No i karmienie piersią - starszka karmiłam wyłacznie piersią przez pełne 6 miesięcy teraz będę musiała zacząć wczesniej wprowadzać stałe pokarmy. I teraz wiosna zamiast kojarzyć mi się z przyjemnymi spacerkami kojarzy mi się z pracą....buuu
reklama
No tak, powrót do pracy.......Jazz, Mati cieszcie się - dopiero w maju wracacie, a ja już 20 marca! z jednej strony stęskniłam się za pracą, w ciązy prawie nie pracowałam,za ludżmi, dzieciakami...a zdrugiej stony żal zostawiac Nadulkę, tyle rzeczy może mnie ominąć.Pocieszam się, że około 14 będę już w domu, no i za 4 miesiące wakacje. 8)