reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dobry wieczór
dziś poczułam się jak na wakacjach - duszno jak nie wiem co :-)
Kasia - ja też jestem za spotkaniem!!! MOże sobota za tydzień???

witam!
Dziękuję za rady dot. alergologa i testów dla Jeremiego.
efuniu jak byś mogła to proszę napisz mi o której poradni alergologicznej mówiła twoja pediatra ( mam na myśli tę w Gdańsku)

tak czytałam wasze ostatnie posty i muszę powiedzieć, że:
- moje maluchy też chodzą spać raczej tak koło 21 - 22 a wstają tak między 7:30 a 8:30
- Mikołaj w przedszkolu ma jeszcze drzemki ale ostatnio coś nie chce spać w przedszkolu
- w 4 latkach drzemki będą do półrocza
- efuniu - problem z siusiakiem = dotykanie w sytuacjach stresowych lub gdy mocno chce sie siusiu.
- jeśli chodzi o pracę rdziców i ich zawód - prosze rozmawiajcie jak z dorosłymi na ten temat i wyjaśniajcie na czym praca polega i jaki to zawód, bo później wychodzi tak jak u moich 6-latków na pytanie jaki mama ma zawód i co robi w pracy? wieloktotna odp. padała - nic nie robi tylko wyjmu kartki z drukarki - a kim jest w pracy? - odp. nikim :-)

Anna- słuszna uwaga! Koleżanka w pracy powiedziała mi nie dalej jak wczoraj, ze kiedyś jej córka na pytanie co robi jej mama w pracy odpowiedziała : "nic, tylko rozmawia przez telefon".

Hej!
Kasiek, Magdusiek w sobotę jadę na wesele, ale w niedzielę już mogłabym się spotkać, tylko nie z samego rana!! :-)

Witam,
Alez tu ruch az milo. A ja walcze z gardlem od tamtego tygodnia, kurcze mam nadzieje ze uda sie bez antybiotyku. Anno super masz chlopakow, Oli super w tej bance wyglada.
Magdusiek gdzie jedziecie teraz na wakacje?
A drzewko to jest w tych gorach czy nie? Nic sie nie odzywa

reklama
zagladam do was i zapomniałam że w weekend tu raczej nie ma ruchu.
U mnie dzisiaj pogoda dopisała i prawie cały dzień biegały dzieciaki po ogrodzie ( no jak tę moją po budowlaną pustynię można nazwać ogrodem ;-)).
Mikołaj znów odkrył uroki jezdy na mini kładzie, nawet Jeremi nauczył się trzymać Mikołaja i jezdżą obaj - zrobię jutro zdjęcia to wam zobaczycie jak fajowo razem wyglądają moje misiaki.
Pozdrowionka
tusiekn - a te twoje górki to jakie?

Do góry