reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja staram się być na 9:00 w pracy, teraz wychodizłysmy o 9:00 i w pracy byłam o 9:35,, iles razy pod rząd, więc czas całkiem ok, ale raczej staramy się wychodzić bliżej 8:00 niż 9:00.
No szybko się zbieramy, ja się szybko zbieram i wtedy budze Natalię.
No szybko się zbieramy, ja się szybko zbieram i wtedy budze Natalię.
Doxa
Fanka BB :)
U Olinka też będzie wyciszenie, będą materace i czytanie bajek, muzyka itp. Wiadomo, jak przyśnie któreś, to przyśnie. Teraz dzieci spią na łóżeczkach, w 4-latkach nie ma łóżeczek. Ja się cieszę, może wcześniej będzie zasypiał wieczorem ;-) Ale też czuję, że ciężki będzie okres przejściowy, pewnie w drodze powrotnej będzie zasypiał w samochodzie, a po takiej drzemce, to może być dłuuuugi wieczór!
dzień dobry,
udzielałam się przecież.
poszłam spać, bo już byłam padnieta. zośka dzis zasmarkana, całą rodziną chorujemy... jasiek co prawda w pracy bo zaczyna sie "high sezon" i nie moze sobie na żadne zwolnienia pozwolić.
u tymka też nie ma być drzemek, ale myślę, ze załatwię żeby chodził do młodszej grupy na czas drzemki. zostaje tam połowa jego grupy - m.in. koleżanka madzia, więc chyba nie będzie się burzył. czas pokaże. moje dzieci chodzą spać ok 20-21 i wstają ok 7.30.
miałam coś napisać i nie wiem już co. wszystko mi się plącze przez ten katar.
gdzie tusiekn? a drzewko już wakacjuje w górach?
udzielałam się przecież.
poszłam spać, bo już byłam padnieta. zośka dzis zasmarkana, całą rodziną chorujemy... jasiek co prawda w pracy bo zaczyna sie "high sezon" i nie moze sobie na żadne zwolnienia pozwolić.
u tymka też nie ma być drzemek, ale myślę, ze załatwię żeby chodził do młodszej grupy na czas drzemki. zostaje tam połowa jego grupy - m.in. koleżanka madzia, więc chyba nie będzie się burzył. czas pokaże. moje dzieci chodzą spać ok 20-21 i wstają ok 7.30.
miałam coś napisać i nie wiem już co. wszystko mi się plącze przez ten katar.
gdzie tusiekn? a drzewko już wakacjuje w górach?
reklama
Witam!
Ale musiałam stron przerzucić ,wow,forumowe zycie kwitnie
ja dzis statni dzień w pracy byłam, chodziłysmy razem z Nadulką. Potem zawsze kawiarnia,kaweczka z koleżankami. A teraz wakacje !
Doxa,ja mogę w sobotę lub niedzielę byle jaką .Około 16 wyjężzamy na około 8 dni.
Ale musiałam stron przerzucić ,wow,forumowe zycie kwitnie
ja dzis statni dzień w pracy byłam, chodziłysmy razem z Nadulką. Potem zawsze kawiarnia,kaweczka z koleżankami. A teraz wakacje !
Doxa,ja mogę w sobotę lub niedzielę byle jaką .Około 16 wyjężzamy na około 8 dni.