reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hihihi.. na chłopców nie patrzę.. bo bym musiała Damiana uwzględnić a wtedy to bym już wogóle się załamała  ::).
Doxa a Oli to jest w 10 centylu według daty urodzenia czy skorygowanej??

reklama
Witam
Jesteśmy już w domku.
Jeszcze przez 10 dni lekarstwa i ma być zdrowa  jak ryba
Buziaczki lecę papa
Dziękuję za wsparcie

Doxa, ja nie do Ciebie... tylko mi sie wzielas i wcielas we w zdanie... ;)

Ina... taki len, to jest dobry znak, ze trzeba dupsko ruszyc z domu...

ina07 pisze:
Teddy dzięki ......ja wlazłam na "Niemowlaki" ile waża i mierzą wasze dzieci ;;;;;i pierwszy post cyt"Mó synek ma 7 miesięcy waży 7650g i mierzy 67 cm."dzieki Teddy:):):):) juz dalej nie czytałam ;D ;D ;D

a Ty to sie do Warszawy wybieraj a nie na "niemowlaki"!!!

Duralex, mojej koleżanki córeczka jest 3 tygodnie starsza od Natalki a wazy ledwo 4 kg. To jest małe dziecko...

Mam pytanie .. ale nie wiem gdzie je zadać ;D .. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne

Ina, okolo 3-4 godzin...

duralex pisze:
.. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne
normalnie to bym powiedziala, ze przeciez mozesz pociagnac w innej pozycji, ale nie powiem, bo znow uciekniesz na miesiac... ;)
ale powaznie - na kregoslup to raczej cwiczenia a nie masci, bo to na dluzsza mete zadne wyjcie...

duralex pisze:
Mam pytanie .. ale nie wiem gdzie je zadać  ;D .. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne

Duralex, może masaż bylby dobry? Bo maści to chyba średnio Ci pomogą... no własnie, widzę, że Teddy już napisała :)

reklama
buahah..
Teddy pisze:
duralex pisze:
.. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne
normalnie to bym powiedziala, ze przeciez mozesz pociagnac w innej pozycji, ale nie powiem, bo znow uciekniesz na miesiac... ;)
 ;D

u mnie z ćwiczeniami to nie za bardzo bo ja jestem po dwóch wypadkach samochodowych i kręgosłup szyjny raczej nie nadaje się do ćwiczeń

Do góry