reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy pisze:
ale mam pytanie... czy nie moglybysmy sobie darowac tych comiesiecznych zyczonek... (cut) ograniczmy sie moze do jakichs okraglejszych rocznic... roczkow, polroczkow... moze waznych wydarzen... bo autentycznie widac, ze to wszystko jest tak na sile...  ::)

Zgadzam się.
Ja jestem, Natalia usnęła i przełożyłam ją na nasze łóżko, chciałam dać jej pospać, a komputer obok łózka stoi, ona w ciągu dnia śpi bardzo czujnie ;)
Godzina 11:00 dla mnie jest OK. Musze tylko zejść samochód odpalić, żeby się nie okazało, że nie mam jak dojechać. W którym miejscu się spotkamy? Obok Smyka?

reklama
na chlopcow nie patrz, bo normy sa duuuzo wyzsze... na 4-miesieczne dziecko roznica jest az 700 g miedzy chlopcem a dziewczynka... wlasnie ostatnio doczytalam... ;)

a najlepiej idz sobie na "niemowlaki" (ale zaraz wracaj), tam jest watek o wadze i wzroscie dzieciaczkow, i poczytaj jak rozne sa maluszki,a przeciez wszystkie zdrowe... :)

reklama
Ja tam nie muszę patrzeć na wagi innych dzieciaczków ;) Napisałam to do Duralex, żeby się nie zamartwiała że jej córcia taaak mała ;)

Ina siatkę centylową masz w książeczce na końcu, patrzysz na wagę i wiek i na przecięciu wychodzi Ci który to jest centyl

Do góry