reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
albo tak jak mówisz :-)

Doxa - wstaw kilka fotek Oliwka bo ja galeryjke znam juz na pamięć, a rządna jestem nowości :-)

Shady tez sie wietrzysz? Ty też wstaw zdjęcia swojego bobo ...

oooooo Teddy :-) Prezesa też dawno w galeryjce nie było :-)

Joliczku, Prezes byl i jest w galeryjce chyba na przedostatniej stronie... :)

Ina... co Ty tam kombinujesz... natychmiast prosze sie szykowac do przyjazdu!!!
wszyscy to wszyscy... i Budda tez!!!

Cześć Wszystkim!

Wszystkiego Najlepszego dla Tymka, Filipka, Damianka i Grzesia . Dla Tymków dodatkowo życzenia imieninowe. Duży buziak od Natalki. :-* :-* :-* :-* :-*

ja oczywiscie chlopakom wszystkiego najlepszego... :)

ale mam pytanie... czy nie moglybysmy sobie darowac tych comiesiecznych zyczonek... bo w rezultacie codziennie jest kilkanascie postow z zyczeniami przez co umykaja wazniejsze pytania czy informacje...
wiem, swinia jestem... ale mnie to nudzi i nie chce mi sie codziennie sprawdzac komu, co i po co.... z reszta widze, ze juz wiekszosc zyczen to nie imiennie tylko "do solenizantow" jest skierowane... wiec nie tylko mi sie nie chce... ;)
ograniczmy sie moze do jakichs okraglejszych rocznic... roczkow, polroczkow... moze waznych wydarzen... bo autentycznie widac, ze to wszystko jest tak na sile... ::)

reklama
Ale sie rozpisałyście kobietki..... dopiero nadrobiłam.
Kiedy sie wreszcie skończą te mrozy ???
Na spacery nie wychodzimy tylko wietrze mieszkanie. Wczoraj byliśmy u neurologa. Musimyćwiczyć więcej z Natalka bo za słabo ciągnie główkę do góry (kiedy lezy na plecach) Poza tym lekarz troche mnie zmartwił bo stwierdził że Natka jest straszna drobinka... :(
Zastanawiam sie teraz czy jej nie budzić na karmienie w nocy bo potrafi przespać nawet 8 godzin baz jedzenia.

Dziś miliśmy jechać na USG stawów biodrowych i do kardiologa ale samochód odmówił posłuszeństwa. Chciałam zamówić taxi ale było już z późno i nie zdążylibyśmy dojechać.
Próbowałam przełożyć USG bioderek na późniejszy termin ale najwcześniejszy wolny termin 16 lutego. Umówiłam sie ze pojedziemy w takim razie jutro (oczywiście taksówką bo mimo ładowania akumulatora samochód nie zapalił-więc to coś innego) i będziemy czekać aż lekarz przyjmie. Tylko nie wiem jak wysiedzę z nią od 11 do 14 bo nie wiadomo o której bedzie mieć czas przyjąć bez kolejki....
Jak ja nie cierpię zimy!!!

Do góry