reklama
Przywitam się tylko z Wami i znów spadam
Duralex jak dawno Cię nie było, miło Cię widzieć tzn czytać ;D
Laski nie obraźcie się ale my chyba nie dotrzemy na to spotkanie. Ja sama nie prowadzę a autobusem to za daleko (nawet nie wiem ile tych autobusów od nas by musiało być) Do tego w czwartek właśnie jeszcze rano musimy pozałatwiać sprawy urzędowe razem z moim małżem.
Duralex jak dawno Cię nie było, miło Cię widzieć tzn czytać ;D
Laski nie obraźcie się ale my chyba nie dotrzemy na to spotkanie. Ja sama nie prowadzę a autobusem to za daleko (nawet nie wiem ile tych autobusów od nas by musiało być) Do tego w czwartek właśnie jeszcze rano musimy pozałatwiać sprawy urzędowe razem z moim małżem.
bo wyraznie jest napisane nie stosowac w alergii na białko mleka krowiegoVertigo pisze:efunia pisze:lakcid u nas odpada ze względu na skazę
a niby czemu??
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy pisze:Ina... taki len, to jest dobry znak, ze trzeba dupsko ruszyc z domu...
Ina, Teddy ma rację, pakuj się i przyjeżdżaj. Ja tez mam kawał drogi z mojego zadupia. Propozycja nadal aktualna
No to wkońcu gdzie i o której???? ...bo każda w innym kącie będzie czekała
*syla*
kobieta pracująca...
Ina ok
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy pisze:a gdzie... no chyba tam na dole przy sklepach dzieciowych...
dla mnie proszę jaśniej i dokładniej bo nigdy tam nie byłam . Wchodzę głównym wejściem (jak jest więcej ) i przy smyku (jak jest) czy gdzie???
reklama
Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:Wchodzę głównym wejściem (jak jest więcej ) i przy smyku (jak jest) czy gdzie???
wchodzisz glownym wejsciem (jest wiecej ) i przy smyku (jest) wlasnie tam...