reklama
Teddy
Październikowa mać
ina07 pisze:Teddy dzięki ......ja wlazłam na "Niemowlaki" ile waża i mierzą wasze dzieci ;;;;;i pierwszy post cyt"Mó synek ma 7 miesięcy waży 7650g i mierzy 67 cm."dzieki Teddy juz dalej nie czytałam ;D ;D ;D
a Ty to sie do Warszawy wybieraj a nie na "niemowlaki"!!!
Teddy
Październikowa mać
Ina, okolo 3-4 godzin...
ale powaznie - na kregoslup to raczej cwiczenia a nie masci, bo to na dluzsza mete zadne wyjcie...
normalnie to bym powiedziala, ze przeciez mozesz pociagnac w innej pozycji, ale nie powiem, bo znow uciekniesz na miesiac...duralex pisze:.. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne
ale powaznie - na kregoslup to raczej cwiczenia a nie masci, bo to na dluzsza mete zadne wyjcie...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
duralex pisze:Mam pytanie .. ale nie wiem gdzie je zadać ;D .. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne
Duralex, może masaż bylby dobry? Bo maści to chyba średnio Ci pomogą... no własnie, widzę, że Teddy już napisała
reklama
buahah..
u mnie z ćwiczeniami to nie za bardzo bo ja jestem po dwóch wypadkach samochodowych i kręgosłup szyjny raczej nie nadaje się do ćwiczeń
;DTeddy pisze:normalnie to bym powiedziala, ze przeciez mozesz pociagnac w innej pozycji, ale nie powiem, bo znow uciekniesz na miesiac...duralex pisze:.. można stosować jakieś maści.. bo mi kręgosłup siadł.. i długo już tak nie pociągne
u mnie z ćwiczeniami to nie za bardzo bo ja jestem po dwóch wypadkach samochodowych i kręgosłup szyjny raczej nie nadaje się do ćwiczeń