reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Syla, Smyk jest na końcu Wola Park, na przeciwko Mothercare. Nie sposób nie znaleźć. Super, strasznie się cieszę :)

Lucky super że już jesteście w domku! A co było Wikusi?

Dla mnie 11 może być - o ile bryka zapali ;). Też nie znam dobrze tego CH, ale mam nadzieję że Was tam znajdę ;)

Kobiety ale Wy dzisiaj "płodne" jestescie ;D
wystarczy odejsc "na chwilke" od kompa i juz 3 strony do nadrabiania... ;)

Lucky ciesze sie ze z Wikunia juz dobrze.
Duralex 1 go idziemy na szczepienie i wtedy sie dowiem ile dokladnie Natka waży. Póki co malz wazył sie z nia na wadze łazienkowej i wyszło ok 6 kg (u Natalki - swojej nie zdradził ;D) czyli w normie. Dlatego postanowiła mnie przejmować sie uwagami lekarzy ktorzy wagę dziecka określaja na tzw oko.
Stwierdziłam zreszta ze p. doktorowi mogła sie wydawać mała bo przed nami były półroczne dzieciaki ;)

Kobietki nie gniewajcie sie ale z tego mojego końca świata mam fatalny dojazd (2 przesiadki co najmniej) a autem sie nie wybiorę bo 1) nie jeżdżę prawie od tylu lat od ilu mam prawko 2)autko nie jeździ od dzisiaj. :mad: Wiec teraz ravczej sie nie wybierzemy
Mam nadzieję że następnym razem się spotkamy moze uda sie gdzieś blizej no i bedzie cieplej. :)

Chyba juz nikogo nie ma... :(

Poczytam jeszcze Kod Leonarda - Doxa jeszcze raz dzięki :) - i idę spac

dzień dobry i dobranoc
nadrobiłam wszystkie wątki
wkleiłam Kubusia fotki
teraz muszę iśc już spać
mężusiowi buzi dać
Jolikowi obiecałam
ale rady nie dałam
wejść na forum, będę jutro
i napiszę papa

Hej,
Kika - :-D. Tylko mi nie mów, że Kubuś sam wypił te 2 l coli :-)

Doxa - dzięki za fotki. Olik z dnia na dzień mężnieje :-) SLiczny z niego chłopczyk

Lucky - dobrze, że Wikunia jest już w domku.

Warszawianki, tym razem również nie uda mi się przybyć na spotkanie samochód mi siadł :-) ... mam nadzieję, że na kolejnym sie pojawię ;)

ale super zdjecia w galeryjce.
Oli sie bardzo zmienia- strasznie fajny jest :), Kubus to juz strasznie fajny kawaler...o tymku to juz w ogole nie mowie- Jolik on to chyba strasznie lubi zdjecia?? :)
Nasza Anula jak tylko slyszy odglos otwierania aparatu to powaznieje - powaznie, chocby nie wiem jak sie smiala po prostu zamiera przy obiektywie :laugh:

Lucky - no i co bylo Wikuni???

Orzeszku - ja to tam nie wiem czy Tymuś lubi zdjęcia, wiem natomiast, że ja uwielbiam zarówno je robić jak i potem oglądać :-D, a od kiedy mam nowy sprzęt to po prostu zwariowałam na ich punkcie :-)

reklama
:) no wlasnie to ja tak samo, tylko smieszy mnie zawsze, ze jak sie fajnie bawimy i ja podnosze i otwieram aparat ona zamiera w bezruchu :laugh:

Do góry