reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Syla, Smyk jest na końcu Wola Park, na przeciwko Mothercare. Nie sposób nie znaleźć. Super, strasznie się cieszę :)

Lucky super że już jesteście w domku! A co było Wikusi?

Dla mnie 11 może być - o ile bryka zapali ;). Też nie znam dobrze tego CH, ale mam nadzieję że Was tam znajdę ;)

Kobiety ale Wy dzisiaj "płodne" jestescie ;D
wystarczy odejsc "na chwilke" od kompa i juz 3 strony do nadrabiania... ;)

Lucky ciesze sie ze z Wikunia juz dobrze.
Duralex 1 go idziemy na szczepienie i wtedy sie dowiem ile dokladnie Natka waży. Póki co malz wazył sie z nia na wadze łazienkowej i wyszło ok 6 kg (u Natalki - swojej nie zdradził ;D) czyli w normie. Dlatego postanowiła mnie przejmować sie uwagami lekarzy ktorzy wagę dziecka określaja na tzw oko.
Stwierdziłam zreszta ze p. doktorowi mogła sie wydawać mała bo przed nami były półroczne dzieciaki ;)

Kobietki nie gniewajcie sie ale z tego mojego końca świata mam fatalny dojazd (2 przesiadki co najmniej) a autem sie nie wybiorę bo 1) nie jeżdżę prawie od tylu lat od ilu mam prawko 2)autko nie jeździ od dzisiaj. :mad: Wiec teraz ravczej sie nie wybierzemy
Mam nadzieję że następnym razem się spotkamy moze uda sie gdzieś blizej no i bedzie cieplej. :)

Chyba juz nikogo nie ma... :(

Poczytam jeszcze Kod Leonarda - Doxa jeszcze raz dzięki :) - i idę spac

dzień dobry i dobranoc
nadrobiłam wszystkie wątki
wkleiłam Kubusia fotki
teraz muszę iśc już spać
mężusiowi buzi dać
Jolikowi obiecałam
ale rady nie dałam
wejść na forum, będę jutro
i napiszę papa

Hej,
Kika - :-D. Tylko mi nie mów, że Kubuś sam wypił te 2 l coli :-)

Doxa - dzięki za fotki. Olik z dnia na dzień mężnieje :-) SLiczny z niego chłopczyk

Lucky - dobrze, że Wikunia jest już w domku.

Warszawianki, tym razem również nie uda mi się przybyć na spotkanie samochód mi siadł :-) ... mam nadzieję, że na kolejnym sie pojawię ;)

ale super zdjecia w galeryjce.
Oli sie bardzo zmienia- strasznie fajny jest :), Kubus to juz strasznie fajny kawaler...o tymku to juz w ogole nie mowie- Jolik on to chyba strasznie lubi zdjecia?? :)
Nasza Anula jak tylko slyszy odglos otwierania aparatu to powaznieje - powaznie, chocby nie wiem jak sie smiala po prostu zamiera przy obiektywie :laugh:

Lucky - no i co bylo Wikuni???

Orzeszku - ja to tam nie wiem czy Tymuś lubi zdjęcia, wiem natomiast, że ja uwielbiam zarówno je robić jak i potem oglądać :-D, a od kiedy mam nowy sprzęt to po prostu zwariowałam na ich punkcie :-)

reklama
:) no wlasnie to ja tak samo, tylko smieszy mnie zawsze, ze jak sie fajnie bawimy i ja podnosze i otwieram aparat ona zamiera w bezruchu :laugh:

Do góry