reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Ina a możesz podać linka do tych kubeczków... :)

Teddy dzięki muszę też się kiedys tam wybrać i porównać ceny z allegro. Swoja drogą jestem ciekawa jak takie kubki sie robi tzn w jaki sposób to nadrukowują...

Patka dzięki w imieniu Natalki. Z Twojego Dawidka też przystojniak rośnie :)
Poczekaj tylko jak sie przesiądziemy do spacerówek to sie zobaczą ;D

Małgosia nie mogę znaleźć przepisu na Twoje ciasteczka. Możesz jeszcze raz podać? :)

reklama
cześć dziewczyny

Orzeszku, dziekujemy, dziękujemy :laugh: szprycuję go polopirynami i sokiem malinowym. Dziś spędził dzień w łóżku, chyba lepiej. Mam nadzieję. Jestem uziemiona.

Mimo to byliśmy na spacerze i trochę mi rzęsy obkleiły się śniegiem, hi, hi

rety ale wam sie chce stac przy garach......ja tego nienawidze bleeeee

slyszalyscie o nadciagajacych mrozach a'la film "pojutrze"???? koszmar....w moskwie juz maja -40 stopni.....boshee

dziekujemy z Kubusiem za zyczonka, chociaż urodził się 19 września czyli suwaczek spieszy o 1 dzień, ale będą już na jutro życzonka:)

::) No właśnie Kubuś jutro obchodzi miesięcznicę!

Małgoś MUSIMY się jutro spotkać, a przynajmniej przed Twoim wyjazdem!!!

reklama
Do góry