reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy pisze:
ina07 pisze:
....straszy co czy co?

ja stawiam na co...

Teddy ;D ;D ;D
Vertigo to nieciekawie sie zapowiada. A już myślałam że przez spacerki troszkę swoja kondycje poprawie...
Ja dzis tez nie wyszłam. A u nas też werandowanie odpada bo Natka śpi tylko w czasie jazdy kiedy wózek stoi to lubi pomarudzić.
Ina a gdzie te kubki zamówiłaś?
My na dzień Babci i Dziadka "wyrzeźbiliśmy" kalendarze ze zdjęciami Natki. Przez to chodziłam spać późno przez 2 ostatnie noce. Dziś je wysłaliśmy, bo przez taką pogodę pewnie nigdzie nie pojedziemy

reklama
Dzisiaj na spotkaniu Doxa zauważyła, że Jaś za często wkłada sobie paluszki. Robi to od dwóch dni dość intensywnie. Powiedziała, że to nie najlepiej i że mogę mieć później kłopoty, więc postanowiłam podać mu dziś smoka, po powerocie do domu. Zssał ::)
a już myślałam, że mnie to ominie :(
zasnął ze smokiem, co mu się nigdy nie zdażyło :(

kubeczki sa tez do kupienia w labfoto.... sa nawet takie, co to widac zdjecie dopiero jak nalejesz czegos cieplego... :)

Lucky,
Właśnie przeczytałam ::)
Jako żona z pięcioletnim stażem nie zalecam takich zabaw. Jest dość ryzykowna, najgorszą rzeczą jest gra i wystawianie faceta na próbę. ONI JEJ, RACZEJ  NIGDY NIE PRZECHODZĄ!
Po co się denerwować.
Małżeństwo to nie zabawa w podchody, pogadaj z nim otwartym tekstem, czas gierek minął w trakcie narzeczeństwa. Jeżeli nie rozumie, nie dojrzał do małżeństwa i ojcostwa to rozważyłabym bardziej radykalne kroki. Ale na miłość boską nie uwieszaj się tak na nim i nie miej tak błagalnego tonu. Będziesz płakać. Miej swoją godność. Jeżeli sama się nie będziesz szanować, to nikt Cię nie uszanuje. Stara, prosta zasada.
Nie mart się, bedzie lepiej.

Witam!

Jestem po szczepieniu i ważeniu. Mój syneczek - okruszeczek waży jedyne 6795g  ;D i to tylko po moim mleczku.
Dostał wysypkę na pyskolu (już zresztą dawno) i mam podobno odstawić nabiał ,ale jak mówiłam pani doktor że to na pewno nie od nabiału bo dostał ją niedawno to skapitulowała i sama nie wiedziała od czego może być ta wysypa (ja ciągle stawiam że się tarza w śpiworze i to od niego)

Moje dziecię też  żre palce i to jak tylko odstawię go od piersi ale smokiem ciągle gardzi. I co ja mam z nim zrobić  :-[

A w ogóle dziewczyny jaka natalka Luszki jest słodziutka w realu  :angel:
Wczoraj też spacerowałyśmy, gdyby nie to że jej jeszcze nie widział to Dawidek już byłby zakochany  ;D

reklama
Przydział masła na ten miesiąc wykorzystałaś do lazanii ;D
A wątek jak najbardziej ten, bo to jest wątek na pogaduchy, a tamten na wrzucanie przepisów ;)

Do góry