reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dziewczyny mam pytanko.Czy ktoras z was chce wkladki laktacyjne?? zostala mi jedna cala paczka i jedna napoczeta.....szkoda mi wyrzucac bo cycem nie karmie i mleko juz nie leci, a komus sie przydac moze :)

reklama
kika77 pisze:
Jolik pisze:
Patka, Doxa - co nas tak wszystkie wzięło na te ciasteczka? :-)
Ja wczoraj zrobiłam wersję z kokosem - pychotka :-)

nio, lizać palce, głaskać brzuszek                   
zjeść wszyściutko, by nie został ni okruszek
potem będzie odchudzanie
zbędnych deko wyrzucanie
ciastka8zw.gif

brzuszki5jh.gif

hi, hi, Kika Ty jestes niesamowita!!!

świetne zdjęcia ze spotkanka, lecę oglądać galeryjkę.
Mam nadzieję że coś nowego przybyło.
Jolik, wrzuciłąś zdjęcia robione nowym aparacikiem???

a moje dziecię jest niesamowite, zero marudzenia, zero płaczu, jak tylko się na nią spojrzę to się cieszy pełną paszczunią.
no i skubaniec mały jak leży to główkę ciągnie do siadania. Nie za wcześnie???? Jeszcze nic w łapki nie umie złapać....
Kochana jest!

Magdusiek, ja tez mam czasami takie fazy, że wydaje mi się że mam dość, ale pocieszę Cię szybko przechodzą ;)..........i szybko wracają :laugh:

Doxa, Małgoś, mi to się wydaje, że powinnyście razem zamieszkać byłoby Wam prościej no i zaoszczędziłybyście na benzynie :laugh:

Jolik Kika ale super fotki! Niezłą tam miałyście zabawę z tymi dwoma kawalerami .... Spotkanie było w Bytomiu, tak? Pytam bo uzupełniłam harmonogram w pierwszym poście ;)

Hej, chyba jestem pierwsza :-)

KUBUSIU, WIKTORIO I ALANKU - RAZEM Z TYMUSIEM ŻYCZYMY WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I PIĘKNYCH UŚMIECHÓW NA CODZIEŃ:-)​

Doxa- spotkanie rezczywiście było w Bytomiu :-)

Syla - tak, fotki robiłam juz nowym aparatem :-)

Efunia - ale Tymula juz ładnie podnosi główkę :-) robi chłopak postępy - gratulacje !

Małgosiu - czyżbyś wyjeżdżała już nad morze?

reklama
Witam wszystkich! :)

WSZYSTKIEGO NAJLESZSZEGO DLA KUBUSIA, WIKTORII I ALANKA :) :) :)
STO LAT! STO LAT! :) :) :)
DUŻO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ :) :) :)
Życzą Natalka z mamą
:-* :-* :-*

Do góry