reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no wlasnie.....piz dzi jak cholera a moj synek odmawia wspolpracy jesli chodzi o spanie pod kolderka, wiec nadal spi pod kocykiem a ja zamarzam bez koca na koldrze....a synus.....rozkopuje sie na maxa....dobrze ze nawet kataru nie ma :)

reklama
O rany! umrę z ciekawości ::)

Shady,
doszyj do rogów kołderki tasiemki i przywiązuj do szczebelków. Przez jakiś czas bedziesz miała spokój. jak zacznie pociągac za sznurki, to koniec ;)

kochana on tak walczyl z ta kolderka ze w koncu nogi mial w gorze kolderka zdyrdolona na maxa .... w koncu wzielam i zrobilam mu tak jakby tunel zeby kolderka go nie dotykala i tez skubany wszystko skopal.....nie ma co,,,,mam cieplokrwiste dziecko

Patka, Doxa - co nas tak wszystkie wzięło na te ciasteczka? :-)
Ja wczoraj zrobiłam wersję z kokosem - pychotka :-)
060118ciacha0029xu.jpg

Hej,
Sprzeczam się ostatnio z Kamilem i już się wkurzam. Niby o pierdoły, a jednak. Kurcze, jakas jestem ja przewrażliwiona albo on dziwny, ale coś jest nie tak. chyba pójde zrobić sob ie kąpiel... pachnącą.. bo te ciasteczka Jolika wyglądają zachęcająco, ale ja się staram ograniczyć słodycze ;)

reklama
Jolik pisze:
Patka, Doxa - co nas tak wszystkie wzięło na te ciasteczka? :-)
Ja wczoraj zrobiłam wersję z kokosem - pychotka :-)

nio, lizać palce, głaskać brzuszek
zjeść wszyściutko, by nie został ni okruszek
potem będzie odchudzanie
zbędnych deko wyrzucanie
ciastka8zw.gif

brzuszki5jh.gif

Do góry