reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ina a możesz podać linka do tych kubeczków... :)

Teddy dzięki muszę też się kiedys tam wybrać i porównać ceny z allegro. Swoja drogą jestem ciekawa jak takie kubki sie robi tzn w jaki sposób to nadrukowują...

Patka dzięki w imieniu Natalki. Z Twojego Dawidka też przystojniak rośnie :)
Poczekaj tylko jak sie przesiądziemy do spacerówek to sie zobaczą ;D

Małgosia nie mogę znaleźć przepisu na Twoje ciasteczka. Możesz jeszcze raz podać? :)

reklama
cześć dziewczyny

Orzeszku, dziekujemy, dziękujemy :laugh: szprycuję go polopirynami i sokiem malinowym. Dziś spędził dzień w łóżku, chyba lepiej. Mam nadzieję. Jestem uziemiona.

Mimo to byliśmy na spacerze i trochę mi rzęsy obkleiły się śniegiem, hi, hi

rety ale wam sie chce stac przy garach......ja tego nienawidze bleeeee

slyszalyscie o nadciagajacych mrozach a'la film "pojutrze"???? koszmar....w moskwie juz maja -40 stopni.....boshee

dziekujemy z Kubusiem za zyczonka, chociaż urodził się 19 września czyli suwaczek spieszy o 1 dzień, ale będą już na jutro życzonka:)

::) No właśnie Kubuś jutro obchodzi miesięcznicę!

Małgoś MUSIMY się jutro spotkać, a przynajmniej przed Twoim wyjazdem!!!

reklama
Do góry