reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Malgos, dlaczego nie ten watek...

Doxa tak tradycyjnie sie wita... maslem i sola...
.... czy jakos tak to bylo... ::)

Doxa, wykorzystaj troche tego z zapasow dla Oliwka na przyszly wrzesien... ;)

reklama
Ja masło kupiłam  ;) specjalnie na Małgosine ciasteczka bo chodzą one za mną już któryś dzień  ;D
A w ogóle mój małż coś zrobił z naszym kompem i teraz chodzi on  (komp) jak ruski czołg, chyba sie zrestartuję bo nie wytrzymam  :( :( :mad:

Patka ja też kupiłam na te ciasteczka, ale w sobotę przyjechała do mnie Małgosia i zużyła je do sosu beszamelowego ... swoją drogą lasagne była pyszna :) palce lizać .... brokułowo - szpinakowa ... no ale teraz masła NIET

witajcie!!
spotkanie było super!!!
zgrywałam zdjęcia na kompa i jak Kubuś zobaczył ciocię Jolę to się uśmiechnął- chyba pamięta jaka ciocia urocza!!- ma chłopak gust od małego ;) :laugh:
zaraz wrzucimy na forum fotki

reklama
Do góry