reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Frezja pisze:
Byłyśmy u neurologa i niczego złego się nie dopatrzyła, w razie czego dostałyśmy skieowanie na badanie, i gdyby się to duszenie powtóżyło jeszcze raz to mamy natychmiast je wykożystać. Przez 10 dni mamy brać wapno w syropku o smaku bananowym  ;D aby wzmocnić kościec, i zwykłą D3 zmieniła na Vigantol. Na początku kwietnia na kontrolę. Wzięła mi pocec i dotknęła nim główkę małej i to miejsce zareagowało tak że wklęsło i spowrotem wróciło do poprzenniego stanu, aż mnie to przeraziło  ::) . Kobieta stara ale przesympatyczna, podejście ma jak nie wiem co. Zauważyłam że Natalka reaguje płaczem w gabinetach. ale pani dr. ją tak ujęła że po chwili uśmiechała się w najlepsze  ;D A te gabinety kojarzy chyba ze szczepieniami  :p
[/quote

Frezja przepraszam, ze jak filip z konopii, ale moglabys napisac mi o tym duszeniu? Jak wykorzystac? Moja Malutka miala bezdech niedawno.. :(

Teddy pisze:
Frezja pisze:
Zauważyłam że Natalka reaguje płaczem w gabinetach.

skad ja to znam....

no to ja się dołączam.
Dzisiaj w przychodni Iga dała koncert. Zagłuszyła wszystkich i to przy ważeniu i mierzeniu. Jak później pediatra ją badała to była spokojna, patyk w gardło też jej nie ruszył. Przy szczepieniu tylko się bidulka rozżaliła. Pielęgniarki powiedziały że jestem "wyrodną" mamą bo dziecko płacze a ja jej mówię żeby sobie popłakała to będzie miała ładniejszy głos. :) Oczywiście nie myślcie że jej nie przytuliłam.... ::)

Witaj Lucky, wielka internetowa rodzina prawie w kąplecie ;) Cieszę się że już lepiej. Śliczne zdjęcie w galeryjce.

Iga waży 6kg i mierzy 63cm (ze skurczonymi nogami) ;D Za diabła nie dała się zmierzyć. Ale ustaliliśmy wspólnie że to będzie coś koło tego. Iga chyba myślała że znowu jest na rehabilitacji, bo ją ktoś za nogi ciągnął i na dodatek miał biały fartuch.

Wiecie co? Nigdy nie miałam problemu z zębami. Po poprzedniej ciąży również. Teraz natomiast coś mi one dokuczają. Nie bolą ale mam wrażenie że wolałabym ich nie mieć..... kurczę to pewnie dlatego że nie jem nabiału :( Chyba muszę poważnie pogadac z Igą i zacząć jeść sery. Kurczę co za beznadziejne uczucie :(

Orzeszku, ja już pierwsze szkice kardiologiczne mam. Jestem z nich dumna :laugh: Ty to masz głowę. Jak możnabyło na coś takiego wpaść???? Jestem pod wielkim wrażeniem.

Witajcie!!!!Dawno mnie tu nie było ale siadł mi komp i były z nim poważne problemy.Teraz nie moge się zalogowac pod swoim nickiem bo zapomniałam hasła.Idę nadrabiać zaległości ,jutro odezwę sie na dłużej .POZDRAWIAM!!!!

No nieźle, moja córeczka usnęła... ciekawe o której się obudzi. Niezła zmiana, z 1:00 w nocy na północ, 23:00 i teraz 22:30?

ja na początku wprowadziłam mleko modyfikowane raz dziennie żeby zobaczyć czy go toleruje, i jak musiałam wyjść do pracy to miałam pewność że zje tyle ile chce, a nie mogłam odciągać bo kuba wynormował już produkcję na "już" i ze 60 to bym odciągnęła ale potem mnie bardziej piersi bolały.
poza tym to był wstęp do stałych pokarmów, np kaszki ryżowej z jabłkami na tym mleku

reklama
Syla, dopóki chodziła spać w okolicy 1:00 to bnudziła się koło 5:00, a teraz budzi się częściej. Chociaż jeszcze ani razu nie usnęła tak wcześnie,m więc zobaczymy ;) Jak usnęła ostatnio po 23:00 to spała do 2:20 - więc często chce jeść. KOlejną pobudkę zaserwowała po 4:00 i póxniej po 7:00. Mało przytomna byłam. Tym bardziej, że Kamil się nie budzi w nocy (zresztą po co skoro ona tylko je, ja już nawet jej w nocy nie przewijam) i nie wiedział, że ostatnie noce są inne - dziwił się, że na śniadanie nie wstałam i mnie obudził :( HUmor miałam taki, że jestem pewna, że więcej tego nie zrobi ;)

Do góry