reklama
shady
Fanka BB :)
siemanko laseczki....jestem w malym szoku....wczoraj Kika naprowadzila mnie ze maly slini wsyzstko bo moze zeby mu wychodza i co??? fakt....kurcze ma zarysy jedynki na gorze a dolu nie sprawdzalam bo jak malemu chce dziaslo odslonic to mi jezorek pokazuje
Czesc Kobietki!!
Co tu tak cicho dzisiaj ???
Ina cale szczescie, ze nic sie Wam nie stalo!
Konczy mi sie macierzynski 1.02
Kiedy ta ustawa o przedluzeniu urlopu wejdzie wkoncu w zycie??
Zastanawiam sie ciagle co zrobic.. nie mam jeszcze opiekunki, babcie daleko od domu. Wzielabym urlop wychowawczy chociaz do czasu kiedy Gabrysia skonczy pol roku, ale nie wiem jak zareaguja na to w pracy. Na Wigilii juz mowili, ze chca zebym wracala.
Nerwy daja znac o sobie, nie moge spac, nie chce mi sie jesc..
Co tu tak cicho dzisiaj ???
Ina cale szczescie, ze nic sie Wam nie stalo!
Konczy mi sie macierzynski 1.02
Kiedy ta ustawa o przedluzeniu urlopu wejdzie wkoncu w zycie??
Zastanawiam sie ciagle co zrobic.. nie mam jeszcze opiekunki, babcie daleko od domu. Wzielabym urlop wychowawczy chociaz do czasu kiedy Gabrysia skonczy pol roku, ale nie wiem jak zareaguja na to w pracy. Na Wigilii juz mowili, ze chca zebym wracala.
Nerwy daja znac o sobie, nie moge spac, nie chce mi sie jesc..
magdusiek
Październikowa Mama 2005
czesc
nie mialam czasu wlaczyc kopmutera, wczoraj wybylismy na cały dzień, a dzisiaj byli u nas znajomi, którzy opchnęli swoje dwie córeczki tesciowej na pół dnia
Natalia wciąż je, nie wiem, rosnie czy co, dobrze, ze mleka starcza
Martulka - przy ubieraniu Natalia czesto cyrk urzadza, czasem nawet histerie ale ja sie nie daję, tyle, ze gdy histeryzuje i wrzeszczy to ja pozniej przytuilam zanil ja wloze do wozka. A za czapkami roznie, raczej nie przepada wtedy gdy idziemy na dwór... w innych sytuacjach przyjmuje czapki z godnoscią.
nie mialam czasu wlaczyc kopmutera, wczoraj wybylismy na cały dzień, a dzisiaj byli u nas znajomi, którzy opchnęli swoje dwie córeczki tesciowej na pół dnia
Natalia wciąż je, nie wiem, rosnie czy co, dobrze, ze mleka starcza
Martulka - przy ubieraniu Natalia czesto cyrk urzadza, czasem nawet histerie ale ja sie nie daję, tyle, ze gdy histeryzuje i wrzeszczy to ja pozniej przytuilam zanil ja wloze do wozka. A za czapkami roznie, raczej nie przepada wtedy gdy idziemy na dwór... w innych sytuacjach przyjmuje czapki z godnoscią.
Witam!!!!
Widzę ze nie tylko ja w weekend do kompa dopchać się nie mogę ;D
Fajnie macie z tym chodzeniem po supermarketach z dziećmi.
Moje Diablątko Tasmańskie ostatnio nienawidzi jazdy autkiem.
Dziś zaplanowałam wypad na małe zakupy ubrankowe i po ryku w aucie, po sklepie Mały chodził.. ale na rękach u tatusia i to jeszcze w pozycji na brzuszku (nawet zasnął) : A mamusia tachała fotelik, torbę z przewijakiem, własną torebkę no i potem zakupy. ;D
Tak się zrelaksowałam że byłam cała mokra i jak nareszcie dotarliśmy do domu to odetchnęłam. :
Ina doczytałam co Wam się przytrafiło. Dobrze że jesteście cali. Współczuję bardzo
Coś jest nie tak z moim suwaczkiem. Dawidek urodził sie w niedzielę to wczoraj powinny być pełne tygodnie a nie są Datę urodzenia wpisałam poprawną co jest ???
Widzę ze nie tylko ja w weekend do kompa dopchać się nie mogę ;D
Fajnie macie z tym chodzeniem po supermarketach z dziećmi.
Moje Diablątko Tasmańskie ostatnio nienawidzi jazdy autkiem.
Dziś zaplanowałam wypad na małe zakupy ubrankowe i po ryku w aucie, po sklepie Mały chodził.. ale na rękach u tatusia i to jeszcze w pozycji na brzuszku (nawet zasnął) : A mamusia tachała fotelik, torbę z przewijakiem, własną torebkę no i potem zakupy. ;D
Tak się zrelaksowałam że byłam cała mokra i jak nareszcie dotarliśmy do domu to odetchnęłam. :
Ina doczytałam co Wam się przytrafiło. Dobrze że jesteście cali. Współczuję bardzo
Coś jest nie tak z moim suwaczkiem. Dawidek urodził sie w niedzielę to wczoraj powinny być pełne tygodnie a nie są Datę urodzenia wpisałam poprawną co jest ???
reklama