reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam.. znowu żeście nastukały ogromne ilości
Ina dobrze, że Wam się nic nie stało.
Kaszu fajnie, że znowu wpadłaś.
Efunia gdzie jesteś.
Martulka Niki też nie lubi ubierania... muszę ją wtedy zatkać smoczkiem :D (wredna mamusia)

reklama

siemanko laseczki....jestem w malym szoku....wczoraj Kika naprowadzila mnie ze maly slini wsyzstko bo moze zeby mu wychodza i co??? fakt....kurcze ma zarysy jedynki na gorze a dolu nie sprawdzalam bo jak malemu chce dziaslo odslonic to mi jezorek pokazuje ;)

Czesc Kobietki!!

Co tu tak cicho dzisiaj ???
Ina cale szczescie, ze nic sie Wam nie stalo!

Konczy mi sie macierzynski 1.02 :mad: :( :(
Kiedy ta ustawa o przedluzeniu urlopu wejdzie wkoncu w zycie?? :mad:
Zastanawiam sie ciagle co zrobic.. nie mam jeszcze opiekunki, babcie daleko od domu. Wzielabym urlop wychowawczy chociaz do czasu kiedy Gabrysia skonczy pol roku, ale nie wiem jak zareaguja na to w pracy. Na Wigilii juz mowili, ze chca zebym wracala. :( :( :(
Nerwy daja znac o sobie, nie moge spac, nie chce mi sie jesc..

Dzień Dobry!
To już chyba nasza BB-owa tradycja - "weekendowe pustki" :laugh:

Ina całe szczęście, że Wy wszyscy jesteście cali!!!!

witajcie, my właśnie wróciliśmy z godzinnego spacerku, zmarzł mi nosek więc wróciliśmy. teraz się bycze i coś za mną chodzi ale nie wiem co ;D

no nie... w tygodniu to nadążyć nie można za wami a dzisiaj przez 5 godzin zadna nie zajrzała ;D
aaaaaa już wiem, faceci w domciu i trzeba się dużymi dziećmi zająć ;) ;D

czesc
nie mialam czasu wlaczyc kopmutera, wczoraj wybylismy na cały dzień, a dzisiaj byli u nas znajomi, którzy opchnęli swoje dwie córeczki tesciowej na pół dnia ;)
Natalia wciąż je, nie wiem, rosnie czy co, dobrze, ze mleka starcza :)

Martulka - przy ubieraniu Natalia czesto cyrk urzadza, czasem nawet histerie ale ja sie nie daję, tyle, ze gdy histeryzuje i wrzeszczy to ja pozniej przytuilam zanil ja wloze do wozka. A za czapkami roznie, raczej nie przepada wtedy gdy idziemy na dwór... w innych sytuacjach przyjmuje czapki z godnoscią.

Witam!!!!
Widzę ze nie tylko ja w weekend do kompa dopchać się nie mogę ;D

Fajnie macie z tym chodzeniem po supermarketach z dziećmi.
Moje Diablątko Tasmańskie ostatnio nienawidzi jazdy autkiem.
Dziś zaplanowałam wypad na małe zakupy ubrankowe i po ryku w aucie, po sklepie Mały chodził.. ale na rękach u tatusia i to jeszcze w pozycji na brzuszku (nawet zasnął) ::) A mamusia tachała fotelik, torbę z przewijakiem, własną torebkę no i potem zakupy. ;D
Tak się zrelaksowałam że byłam cała mokra i jak nareszcie dotarliśmy do domu to odetchnęłam. ::)

Ina doczytałam co Wam się przytrafiło. Dobrze że jesteście cali. Współczuję bardzo :(

Coś jest nie tak z moim suwaczkiem. Dawidek urodził sie w niedzielę to wczoraj powinny być pełne tygodnie a nie są :( Datę urodzenia wpisałam poprawną co jest ???

reklama
Witajcie kochane cioteczki!!!!

Dzisiaj Oli kończy 4 miesiące i z okazji wkroczenia w tak poważny wiek, zaprasza Was wszystkie na pyszny torcik:

tort.gif

Do góry