reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie,

OLI - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA CODZIEŃ !!!

clown1.gif

Jak ten czas szybko biegnie ... jutro Tymek kończy ten wiek :-)

Ina - qrcze, dobrze,że Wam sie nic nie stało !!!

reklama
Oli - dużo zdrowia, dobrych wyników badań i dużo radości!

Doxa - nie doczytałam dobrze, mam nadzieję, że te wyniki lada moment się poprawią.

A w ogóle to cześc dziewczyny!
Natalia zaczęła ciut wcześniej zasypiać, ale za to budzi się znów dwa razy na jedzenie... rano się zdziwiłam czemu mniej przytomna niż zwykle jestem ;) Ale wolę jak zasypia trochę wcześniej... mamy większe szanse na czas dla siebie w przytomnym stanie, a nie od 1:15...

witam,

OLI STO LAT :-* :-* :-*

TOSIA TOBIE ROWNIEZ BO MASZ JUZ 2 MIESIACE I DWA DNI :-* :-* :-*

A MY WCZORAJ PRZEŁAMALISMY MAGICZNA DATE 3 MIESIECY :)

lindsay, dziekujemy! Heh, ucaluj od nas Macia
k020.gif

straszne pustki na tym forum :( cosik podupadlo... ciekawe dlaczego? ::)

Ne wiem jak u Was, ale u mnie za oknem  -8 stopni ipiekne słonko.
Niestety nadal chodniki nieprzejezdne :-( czekam na odwilż ....

Znalazłam wspaniałą opiekunkę :-) tzn ona sama się znalazła - sąsiadka (drzwi obok).
W piątek dowiedziała się, że sklep, w którym teraz pracuje zostaje zamknięty. Przyszła do nas zapytać się czy jeszcze szukamy i... po 3 godzinnej rozmowie zdecydowaliśmy się na nią :-) Ma 4 letniego syna, chodzącego do przedszkola. Mieszka z mężem i swoimi rodzicami gdzie mama nie pracuje. Więc zaprowadzanie i przyprowadzanie dziecka do przedszkola nie stanowi problemu. Kocha dzieci i ma do nich odpowiednie nastawienie. Ma anielską cierpliwość :-) Nie macie pojęcia jak się cieszę ... mam tylko nadzieję, że plany z zamknięciem tego sklepu sie nie zmienią ... Musi pogadać z szefową żeby ją szybciej zwolniła :-)

TOSIU, MACIUSIU - spóźnione, ale płynące z głębi serca życzenia zdrówka, miłości i mnóstwo uśmiechu ....

a ja się domyślam dlaczego forum podupadło :-( ...

reklama
Pytanie do mam "starszych" dzieciaczków: czy Wasze pociechy rwią się już do siedzenia? Bo Tymek nie potrafi wyleżeć w pozycji półleżącej - podnosi się, a jego ulubiona obecnie pozycja to własnie siedzenie oczywiście z moimi rękami pod jego paszkami. Boję się czy to nie za wczaśnie na takie podtrzymywane siedzenie? Ale on to uwielbia. Sztywno trzyma główkę więc chyba już można co?

Do góry