reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Bry,
U nas zimnoooo. Straszliwie.
Kaszu fajnie Cie "widzieć"  :)
Anja - Kaczucha super. A moze Kaczucha Twojej corki i "ptak" mojego synka ( patrz zdjecia str 26) by tak cos ... ;)

Co do kup ;) Juz wiem, ze grudki mogą być ;) ;D Coz zycie toczy sie wokol srania.

reklama
Lindsay ale ptak ekstra :D :D :D Sadze ze mozemy sie dogadac ;)

Ja pamietam jak na poczatku u nas byly problemy z kupkami, Olivka to czasem i 5 dni nie zrobila jaka byla radosc w domu jak wkoncu sie udalo. ::)

alez pieknie cieplutko bylo na dworze... opatulilismy sie jak na Syberie, a tu niespodzianka.... teraz sie ochlodzilo...

a dzisiaj tez mialam ryki przy ubieraniu... wyjatkowo...
ale to dlatego, ze Prezes juz byl mocno spiacy... wiec powzolilam mu usnac w lozeczku i na spiaco ubralam...
zaczem sie obudzil to juz lezal w wozku... no wiec znow przycial komara i git...

No to trochę mnie pocieszyłyście z tym wychodzeniem na spacer! ;) U mnie to generalnie bieda w tej materii, ponieważ w ciągu tygodnia mała spaceruje tylko po balkonie. Mieszkam w bloku na drugim piętrze, bez windy, a sam wózek waży 20 kg!
W plener chodzimy wtedy, gdy mąż jest w domu. Często też odwiedza mnie moja babcia i pomaga się wyprawić w "podróż"! :laugh:

czesc MAmusie i niemowlaczki!!!

Wlasnie nadrobilam watek "witam" - godzine mi to zajelo, a te zaleglosci to przez wyjazd do rodzicow nad morze (korzystamy poki macierzynski sie nie skonczy). Bylysmy dzisiaj z Gabrysia na spacerku na promenadzie, ale zimno sie zrobilo, wiec zaraz do domku pojechalysmy.
Malutka mierzy juz 61cm! Pediatra wrozy Jej wysoki wzrost w przyszlosci ;)

Ina co TY z tymi sledztwami tak? :) :) :)

Ja ...byłam
Właśnie mnie panowie od kompa odganiają (mąż wrócił)
Syn głodny, małżowi się chce pograć ::)
A ja jeszcze pozostałych wątków nie nadrobiłam
Ja już chyba sobie z Wami nie pogadam :mad: :( :( :( :( :(

reklama
jestem zmeczona :( Antonina byla dzis pierwszy raz w sklepie - zabralismy ja do smyka celem przymiarki do nosidla. no i teraz to odchorowuje - wariuje i spac nie moze... ::)

Do góry