reklama
shady
Fanka BB :)
dziewczyny helllppp!!!!! mlody ssie reke i kciuka.......co robic??? smoka nie chce wogole tylko upodobal sobie najpier rece pozniej kciuka.....ale nie przeszkadza mu tez slinienie mojej bluzki czy reki czy szyi......co to moze oznaczac???????? niepokoje sie....nie chce zeby pozniej trzeba bylo mu sila kciuka wyciagac z buzi
moja PYCHOTKA też ssie palce i kciuka, i nasze palce gryzie :laugh: a smoczka nie lubi
jak byłam u lekarki to powiedziała że ząbki zchodzą do dziąseł, mój ma je napuchnięte i dlatego wszystkie gryzie. niektórym dzieciom ząbki wychodzą wcześniej, mojej koleżanki córce wyszły w 6 miesiącu
jak byłam u lekarki to powiedziała że ząbki zchodzą do dziąseł, mój ma je napuchnięte i dlatego wszystkie gryzie. niektórym dzieciom ząbki wychodzą wcześniej, mojej koleżanki córce wyszły w 6 miesiącu
reklama
Co do wyjść z małym to my od 3 tyg z nim wychodzimy do marketów i do nie dawna przesypiał a ostatnio jest tak bardzo zainteresowany wszystkim że oni myśli spać tylko z otwartą buzią wszystko obserwuje no i wczoraj już użyliśmy nosidełka koniec złudzeń że bedzie spał w wózku...jeździmy z nim również wszędzie albo do rodziców męża(60km) albo do moich dziadków(140km), do rodziny,znajomych a nawet biorę go do fryzjera i to od 3 tyg.nigdy tego nie popierałam i jak widziałam takie małe dzieci w marketach to włos mi sie jezył a teras biore małego wszedzie z nami bo musiałabym cały czas siedziec w domu a po 5 miesiacach lezenia/siedzenia w domu kiedy byłam w ciazy mam dosyc domatorstwa