reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

oj Prezes w tym wieku tez fatalnie znosil wypady w obce miajsca... teraz juz mu to nie przeszkadza, byle za glosno nie bylo...

reklama

moj mlody mial miesiac jak pierwszy raz do carrefoura poszedl a raczej pojechal.....i wiecie co??? przespal caly pobyt....i tak sie to powtarza.....przewaznie poza domem spi

ja też z PYCHOTKĄ chodzę do marketów od "małego" ;)
przeważnie śpi, a w aucie to wyjatkowo dobrze- natychmiast zasypia

dziewczyny helllppp!!!!! mlody ssie reke i kciuka.......co robic??? smoka nie chce wogole tylko upodobal sobie najpier rece pozniej kciuka.....ale nie przeszkadza mu tez slinienie mojej bluzki czy reki czy szyi......co to moze oznaczac???????? niepokoje sie....nie chce zeby pozniej trzeba bylo mu sila kciuka wyciagac z buzi

moja PYCHOTKA też ssie palce i kciuka, i nasze palce gryzie :laugh: a smoczka nie lubi :p
jak byłam u lekarki to powiedziała że ząbki zchodzą do dziąseł, mój ma je napuchnięte i dlatego wszystkie gryzie. niektórym dzieciom ząbki wychodzą wcześniej, mojej koleżanki córce wyszły w 6 miesiącu

ufff czyli nic groznego....dzieki Kika....teraz ze spokojem sumienia moge isc spac....mlody najedzony, chociaz apetyt u niego ciezki ostatnio. wiec spi.....teraz moje kolej....dobranoc...dojutra

oki idę spać, karaluchy po poduchy, dobranoc
ziew8sm.gif
ziew8sm.gif
ziew8sm.gif

reklama
Co do wyjść z małym to my od 3 tyg z nim wychodzimy do marketów i do nie dawna przesypiał a ostatnio jest tak bardzo zainteresowany wszystkim że oni myśli spać tylko z otwartą buzią wszystko obserwuje no i wczoraj już użyliśmy nosidełka koniec złudzeń że bedzie spał w wózku...jeździmy z nim również wszędzie albo do rodziców męża(60km) albo do moich dziadków(140km), do rodziny,znajomych a nawet biorę go do fryzjera i to od 3 tyg.nigdy tego nie popierałam i jak widziałam takie małe dzieci w marketach to włos mi sie jezył a teras biore małego wszedzie z nami bo musiałabym cały czas siedziec w domu a po 5 miesiacach lezenia/siedzenia w domu kiedy byłam w ciazy mam dosyc domatorstwa

Do góry