reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Drzewko ponoc na kaszel dobre sa tabletki z szalwi.
Doxa u nas dzisiaj -5 a tak to w ostatnich dniach a wlasciwie nocach bylo-20 brrr. Ide po cos cieplego bo mi zimno cos.

Poki co mam imbir suszony moze byc? a ostatnio odkrylam herbate grzanca i nie powiem smakuje mi, pilyscie?
Dobrze niech wymrozi zarazki bo z kim nie rozmawiam to mowi o chorobach.

Nie, suszony nie bardzo, tylko jako przyprawa i to w małych ilościach!
A co to za herbatka? Brzmi pysznie!

dzien dobry...

mnie grzancowa nie podchodzi, zdecydowanie wolalam ikeowa herbatke choinkowa...
za to zrobilam dzis kruche ciasteczka takie na modle zimowa... kolacji to mi dzis raczej nie zjemy... ;-)

spróbuję wszystkich herbatek, tylko szałwia strasznie niedobra, lubie na nią patrzeć ale nie jeść...Teddy ja tez objadłam sie słodyczami, przegiełam normalnie, to chyba z tego zimna. Michał wyciąga mnie dzisiaj na narty, kurcze czekałam na to cały rok ale teraz mam lenia. :-p

Dobry wieczór
no nareszcie dostarłam do domu, ale sajgon mam.

Drzewko - na narty marsz!!!
Imbir na choroby super, polecam!
Teddy - cistaeczka robiła wczoraj Natalka, kruche własnie, pyszne jej wyszły.

Idę się spotkać z moją stęsknioną córką.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Doxa,a naduli tez moge podac imbir do herbatki?

Dzwoniła nasza pediatra,otrzymała wyniki Mateusza...krew ok,hormony ok,cukier ok, watroba ok...mocz nie ok :-(ma moczany ,które zakrywaja całe pole widzenia- czeka nas usg. Mówi,że to może byc kamica nerkowa.:-(
i jeszcze koniec semestru z pracy wracam wieczorem .

Do góry