reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dobry wieczór
Kasiu - dzięki

własnie wróciłam z pracy, jestem wykończona... a Natalka w pełni sił, może to i lepiej, przynajmniej spędzę z nią jeszcze chwilkę dzisiaj, a nie tylko pocałuję śpiącą.

reklama
Dobry wieczór!
Tusiekn ależ leczone, leczone i na dodatek wyleczone (na koniec Oli był na kontroli u pediatry), tyle że bez antybiotyku się obyło. A leczenie? Mieszanka diety i ziół oraz leków aptecznych tzn. przez 5 dni dostawał Eurespal i syrop prawoślazowy.

Co do spotkania :-), to w innym wątku!

a tak w ogóle to dzień dziś jakiś dziwny-same złe wieści :baffled: ten chory,tamten w szpitalu,ale jedna wiadomośc zwaliła mnie znóg.:-(

Tak, porządek musi być :-) :-)
Kasiek współczuję! Mam nadzieję, że tylko trochę "złe" są te wieści i wszystko dobrze się skończy!

Doxa,no ta co mnie najbardziej boli to slowo,wiele bym dala,żeby wszystko było ok,bo dotyczy kochanych przeze mnie osob . A wszystko oczywiście przez facetów, ech te chłopy :-(

Witam Was dziewczyny w Nowym Roku...

u nas zmiany, wreszcie sie przeprowadzilismy w sumie na kilka dni przed Gwiazdka.
kurcze, tyle mialam do powiedzenia, a jak usiadlam to pustka w glowie... znaczy, moze nie pustka, ale tak niekoniecznie czuje ze mi wypada po tak dlugim czasie niezagladania.... eee, poplatane to wszystko... :-)

chcialam Wam zyczyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku (wiem, rychlo w czas, ale net mi podlaczyli juz po, probowalam w miedzyczasie podlaczyc kom, ale nabijal przez graficzne elementy jak szalony, wiec musialam obejsc sie smakiem) i mam nadzieje, ze to o czym piszecie, te zle rzeczy, to nie wszystko co sie u Was dzieje, ze sa tez chwile dobre i ze jest ich wiecej.

Magda, Syla, Wam jeszcze raz serdecznie dziekuje za zyczenia... :tak:

Krystian calkiem niezle sie rozwinal, ma swietna pamiec, jest bardzo spostrzegawczy, zaczyna powoli dzialac wyobraznia i juz nie denerwuje sie przy opowiadaniu bajek, czasem nawet o cos spyta, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Do przedszkola tez coraz chetniej chodzi. I spiewa, spiewa, spiewa... i jeszcze raz spiewa...
Mi sie skonczyly dodatkowe roboty, wreszcie mam wiecej wolnego czasu... tylko nie pamietam co sie z nim robi... ;-)

ooo, i jednak cos mi sie udalo napisac... :-)

Witam!
Teddy,miło Cię znów oglądać,czytać :tak: a czas wolny?spędzać trzeba na bb:-)

byłam dzis z Matim u naszej pediatry. mamy setki badań do zrobienia, przypuszczenie wstepne Mati ma lamblie :baffled: blee... mam nadzieję,że wszystko będzie w normie, a lamblie przezyjemy:-p

reklama
Witam!
Teddy miło Cię "widzieć", Kasiek dobrze mówi, dobrym wypełniaczem wolnego czasu jest BB :-)

Kasiek mam nadzieję, że szybko uporacie się z pasożytami i że tylko to dolega Matiemu!

Do góry